Thursday, January 13, 2011

Home » » Template dan header baru....

Template dan header baru....

Ye!! Petang hari ni tangan aku gatal sangat. Makanya dengan tidak semena-mena (ada ke perkataan ni), template dan header aku bertukar. 

Ini template dan header lama
Sebenarnya boring dengan kaler biru itu. Nak tukar kaler pink atau merah. Jadilah seperti yang sekarang.

Header baru...
Tapi bila dah tukar ni, macam ada yang tak berkenan pulak....huwaaaa. Tulah saper suruh gatal tangan kan.

Apa pun, malas dah nak godek2 photoshop ni. Poning kepala den.
Kita rehat dululah.

Apa kata kawan-kawan? Ok ke wajah baru blog aku ni?

~ يوس ~

22 comments:

  1. cantik tp background merah, hikhik...

    ReplyDelete
  2. yus..cantik..
    akak lagi tak pandai buat header ni..

    ReplyDelete
  3. cantik je header tu yus..suka tgk..tp kalau saya nak buat sah tak tahu tu huhu..templetpun jadi terang..clear nak baca..

    ReplyDelete
  4. terer awk menggodeknya..bravo...
    akak mmg failed bab design2 nih..seb baik header tu ade yg tlg buatkan..template tu..amik dr blogger je..

    lain2..xreti..dan mmg penakut nk buat..

    tahniah dgn wajah baru..

    ReplyDelete
  5. @Ayuni
    Ok, dah tukar background tu...:)

    ReplyDelete
  6. @Dunia Mayaku
    Lagi tadi dok godek2...huhu.

    Pening sebenarnya bila bertukar template ni. Banyak benda juga yg hilang kena masukkan semula...

    ReplyDelete
  7. @kak Erna
    Saya pun belajar sendiri saja kak..trial n error. Tapi saya mmg suka godek2 benda ni...kalau ada masalah..hehe

    ReplyDelete
  8. @suri solehah
    Lebih clear nak baca ye?

    Saya mmg suka godek2 sendiri, tapi nak buatkan orang takut tak berkenan pulak...

    ReplyDelete
  9. @sarah-najwan
    saya template pun ambil dari blogger juga kak.

    Heade tu belajar godek2 sendiri dari photoshop tu. Saya mmg suka godek2 sendiri, tgk je orang buat atau baca sendiri cara buat tu dari web dan cuba apply kan sendiri...:D

    Tapi puashati sendiri jelah, nak design untuk orang lain tak berani saya.....huhu

    ReplyDelete
  10. tahun baru rumah baru.. oops cat baru hehe

    ReplyDelete
  11. Yus...cantik header tu... akak tak pandai...pastu sekarang dah malas nak tukar2 template dah...

    ReplyDelete
  12. kak yus suka header yg baru ni.. cumell..! nak tukar header jugak la.. tp tgh tak menyempat nak menggodek.. huhu.. templete ni pon suka sgt.. sweet color die.. terang..

    ReplyDelete
  13. @zino
    Tulah abah zino, nak cat baru...hehe

    ReplyDelete
  14. @aNIe
    Yus ni dari mula blogging memang selalu gatal tangan tukar template dan header kan kak...hehe

    ReplyDelete
  15. @RuHiL
    ok ramai yg berkenan nampaknya, maka misi berjaya membawa wajah baru pada blog...hihi.

    ReplyDelete
  16. Takpe Yus... tukar ler selalu...janji cantik...hehehe...akak suka warna merah...

    ReplyDelete
  17. cantik kak, nampak lbh ceria..qema pun tgh design header tapi xsiap2 ag asik tertangguh je..template amik kat blogger gak hehe

    ReplyDelete
  18. @aNIe
    hehe...blog akak pun tema lebih kurang serupa ini kan warnanya...:)

    ReplyDelete
  19. @qemaishak
    ha, header jer design sendiri, lelain dari blogger juga..

    takpe pelan-pelan...:D

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...