Disclaimer/Penafian

Blog Yus ~ Our Life... adalah sebuah blog peribadi. Semua catatan dan gambar-gambar di sini adalah hasil nukilan, pandangan, pengalaman dan hak pemilik blog sendiri kecuali dimaklumkan sumbernya.

Pemilik Blog tidak akan bertanggungjawab ke atas apa-apapun yang mungkin tidak sesuai pada diri pembaca.
Sekiranya terdapat watermark "Blog Yus ~ Our Life..." pada mana-mana gambar di dalam blog ini, ia adalah milik pemilik blog sendiri dan sekiranya berlaku sebaliknya ia adalah BUKAN milik peribadi pemilik blog dan hanyalah digunakan untuk tujuan ilustrasi semata-mata.

 Sebarang PrintScreen dan pengambilan gambar peribadi dari blog ini adalah dilarang. Semua info berguna adalah untuk dikongsi bersama, walaubagaimanapun sila maklumkan terlebih dahulu kepada pemilik blog.

DISCLAIMER ON SHAKLEE'S ARTICLES

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration.These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.


Penafian ini berkaitan blog/laman web milik penulis yang berkisar tentang pemakanan organik dan produk Shaklee. Penulis bukan doktor mahupun pakar perubatan dan penulis ingin pembaca tahu yang blog/laman web ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor mahupun dianggap sebagai preskripsi. Sesiapa yang percaya bahawa mereka mengalami sebarang jenis penyakit atau masalah kesihatan, sila berjumpa dengan doktor untuk nasihat perubatan dan rawatan susulan.

Memandangkan penulis ada menyertakan testimonial pengguna produk yang disarankan, sila ambil perhatian bahawa pengalaman yang dikongsi oleh pengguna tidak pernah sesekali disarankan mahupun disahkan oleh pihak pembuatan produk berkenaan. Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber rujukan sahaja, bukan sebagai nasihat perubatan. Setiap individu mungkin mengalami pengalaman yang berlainan dan tidak semestinya sama.

Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. Pengalaman pengguna yang disertakan bukan bermaksud untuk digunakan sebagai diagnosis atau rawatan penyakit sebaliknya maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunaan vitamin/suplemen dan mineral untuk menjauhi sebarang kekurangan vitamin/suplemen dan mineral dalam badan.

Penulis dan pengedar berkaitan tidak bertanggungjawab untuk sebarang salah interpretasi atau salah guna maklumat dalam blog/laman web ini.No comments:

Post a comment

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...