Thursday, January 20, 2011

Home » » Entri tiada traffic menjunam...

Entri tiada traffic menjunam...

Salam tengahari Khamis.
Johor pun ambil ye cuti Thaipusam ni.
Makanya hari ini mood cuti-cuti untuk anak-anak dan abahnya.

Ibu?
Oh! Tidak rasanya. Lagi sibuk pula.
Dari pagi, baru dapat duduk ni ha!

Baru lepas makan tengahari. Lauk simple saja.
Asam pedas ikan selar, ikan goreng dan sayur bendi goreng + tauhu.
Baru ada masa nak fikir apa entri nak buat hari ini.
Sebelum tu seperti biasa saja tengok berapa UV dah masuk hari ini dalam akaun nuffnang.

Sedih :(
Memang betul seperti kata blogger otai itu.
Kalau tiada entri baru, traffic memang jatuh menjunam.
UV sampai pukul 1 tadi baru ada 15...huhu.
Macam mana nak kekal UV 100 ke atas mcm biasa ni?

Nasib baik masih ada berita gembira dari nuffnang.
Aku dapat BE baru untuk tahun ini.

BE baru dari DIGI Happy LR
Makanya sekarang ada 3 BE untuk blog aku.
Terima kasih nuffnang.
Harap dapat amaun cantik untuk BE itu.

Terima kasih juga untuk kawan-kawan yang beri komen pada entri Arif kena gegata semalam.
Malam tadi, aku memang tak dapat tidur.
Arif meragam saja.
Menjelang pagi, gegatanya dah hilang.
Sama seperti semalam.

Hai....:headache. Pening aku.
Kenapalah malam saja gegata tu datang.
Tak boleh tidur aku di buatnya.:(
~ يوس ~

12 comments:

  1. tahniah!!!

    lya pon baru dapat 1 be baru.. dan y pertama utk thn baru.

    ReplyDelete
  2. @LYAfrina
    samalah kita...

    Tp saya takde draf entri..tak sempat nak draf pun, biasa mmg fresh entri saja..huhu

    ReplyDelete
  3. congrate kak, haha..mcm adik niesz..kalau time sakit mcm tu..lps mghrib mule la die naik kat bdn..tp esok pg elok plak..

    ReplyDelete
  4. @niesz
    Tulah niesz. Malam naik merata satu badan. Siang elok pulak..huhu

    ReplyDelete
  5. tahniah..traffics gtu pom nuff agi BE..

    akaknya xkisah..ada satu yg dok joget2..lain da ME..abis kempen...keh3..

    ReplyDelete
  6. Yus... samalah dengan akak... kalau takde entry... terus menjunam traffik

    ReplyDelete
  7. rezeki dari nuff yer..best! tahniah

    ReplyDelete
  8. @sarah-najwan
    satu dua hari lagi masuklah BE baru tu. Trafik akak tinggi apa..hehe

    ReplyDelete
  9. @aNIe
    Betul kan kak...

    Nak buat entri hari2 penat juga sebenarnya, kerah idea..hehe

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah rezeki..tahniah kak..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...