Tuesday, January 18, 2011

Home » , » Arif kena dera???

Arif kena dera???

Gimik semata. Sila jangan buat aksi serupa macam aku ye. Ni kes suka dengki anak. Anak pula melopong je tengok ibu dia :D. Klip video di bawah, aku saja dengki dia pakai cap tu, tapi dia tak suka....Comeyy tengok dia..:x




Arif sekarang memang suka ikut aku dengan walker dia ni.
Sakit kaki aku di buatnya sebab asyik lah berlanggar dengan walker dia.
Tapi dia ok je sebenarnya.

Bila aku masak atau sibuk di dapur, aku beri dia pegang apa saja.
Contoh mangkuk plastik, atau sudu. Memang dia main dengan benda tu sampai terlepas dari tangannya. Lepas tu, mulalah dia melalak semula.

Arif peneman aku sekarang sewaktu semua ke sekolah. Luv u Arif :x.


~ يوس ~

29 comments:

  1. anak peneman ibu kat umh ye..:D

    ReplyDelete
  2. comel nye arif ni..nk kiss ley..hehe..

    ReplyDelete
  3. @Mrs.Eady
    hehe..buah hati pengarang jantung sekarang....

    tahu yang lain jeles ni..ahaks...:D

    ReplyDelete
  4. @niesz
    Boleh2. Kiss je kan, jangan bawa lari ye..hihi

    ReplyDelete
  5. ala, kat opis kena block la...nnt kat umah nak tgk si arif yg comel bangat ni...

    ReplyDelete
  6. cumel2...hehehehehehe...biasa la sapa lg nk teman klu tak ank yg kiut miut ni...

    ReplyDelete
  7. yus bleh share tak mcmana nk masukan video ni kat youtube?ajar la..kakD tak pandai ni...

    ReplyDelete
  8. @wahida
    haha.....ok dah tgk nanti tinggal jejak lagi ye. ..hihi

    ReplyDelete
  9. @LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™
    Tulah antara sebab beranak kecik sorang lagi, ada juga peneman masa yg besar2 tiada di rumah..hehe..

    kak D. kalau nak upload gambar ke youtube tu boleh tengok di bagaimana upload video ke youtube. Kat situ dia ada ajar dengan jelas. Yus takde masa lak nak buat tutorial, nanti kalau ada masa Yus buat satu entri kot. Tapi biasa kalau video yang di rakam dari digital kamera, atau kamera phone boleh terus di upload ke youtube.Memang dah sedia file kecik. Janji akak ada akaun lah kan dengan youtube. Sign in free je...

    ReplyDelete
  10. yuuuuusssss...siannya tengok dak comel tu..terkial2 dia nak buka cap tu..
    memang comel.tapi sian la yus..

    ReplyDelete
  11. Hehehehehehe arif kena dera yea... cian arif.. tp arif tetap comel..

    ReplyDelete
  12. bila lain dah sekolah tgl ler
    si kecik jadi peneman kita di rumahkan..

    ReplyDelete
  13. ahahaha... besusah payah arif nak bukak cap tu.. tp makin die besusah payah.. makin comel..! kalau saya pon akan buat camtu.. ehehehe.. dengki kan..

    ReplyDelete
  14. hehe..dari petang semalam nk tgk klip tu line teruk ari ni baru dapat..cian kat arif tu nak bukak topi tu..mama dia nak kena cubit ni huhu

    ReplyDelete
  15. salam yus

    akak ada tag yus..g amik ye

    ReplyDelete
  16. @kak Erna
    haha..kesian ye kak. Tuler, ibu dia ni kuat dengki dia ..hihi

    ReplyDelete
  17. @Ajzie
    Kena dera dengan ibu dia suruh pakai cap besar..haha

    ReplyDelete
  18. @Ati Masrif
    Betul tu kak Ati, takdelah sunyi sangat....:)

    ReplyDelete
  19. @RuHiL
    hahha..ada geng saya rupanya. Ibu yang kuat dengki..:)

    ReplyDelete
  20. @suri solehah
    hihi...tolon jangan cubit saya....kahkahkah

    ReplyDelete
  21. @shahalham
    lama tak tinggal jejak di sini ye...

    TQ..arif mmg comeyy..:D

    ReplyDelete
  22. @Ina Hashim
    Yus dah ke blog akak tadi, tapi tak nampak apa pun yg di tag. Nanti petang yus singgah lagi ye...:)

    ReplyDelete
  23. tenkiu very much...kakD dah leh buat dah...yeh2..yeh2...syioknya....

    ReplyDelete
  24. Sian arif didera.... hahahha... chomel!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...