Wednesday, November 02, 2011

Home » » GA FM dari Australia: Pemilihan menerusi cabutan bertuah oleh anak-anak.

GA FM dari Australia: Pemilihan menerusi cabutan bertuah oleh anak-anak.

Seperti yang aku nyatakan pada entri sebelum ni,
aku nak lihat vote dari kawan-kawan sehingga pukul 11 pagi kan.

Dari 18 komen keseluruhan yang ada (komen terakhir untuk masa voting di terima pada pukul 10.59am),

Vote 1 = 5
Vote 2 = 6
Vote atas pagar (tak kisah) = 2
Hanya komen, no voting = 5

Maka dengan ini aku pilih cara yang ke 2 iaitu cabutan bertuah oleh anak-anak.

Tunggu ya!! Mungkin esok baru ada nama pemenang...hehe.

Bagi yang belum lihat senarai peserta yang menjawab dengan betul, sila terjah link ini.

~ يوس ~

12 comments:

  1. fuh fuh fuh..
    mintak2 nama cheqna berjaya dicabut...=)
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. aduh..sy ke yg vote atas pagar tu, hiks

    ReplyDelete
  3. beruntung mereko yg monang nanti,hadiah dr Australia tuh...

    ReplyDelete
  4. sape la punye rezeki tu yee...

    ReplyDelete
  5. Yus...
    Akak salahhhh!!!...nampak sangat akak ni tak ikuti perkembangan...hu..hu..

    ReplyDelete
  6. tak sempat nak vote.. btw memang setuju dgn vote 2... :)

    ReplyDelete
  7. lorrr...tunggu esok lak??

    saje uat suspen kan...hehehhe


    eh, aku lak yg sibuk...hihi

    ReplyDelete
  8. selamat mencabut undi utk anak2 yus.. good luck utk semua peserta..

    ReplyDelete
  9. aikk..dah habis dah...

    cepatnya yus..

    kak ati nak join tapi
    line memanjang takleh masuk
    sbb hujan lebat 2-3 hari ni ..huwaaah!

    ReplyDelete
  10. jangan ayu tertinggal keretapi udahlah...

    ReplyDelete
  11. wahhh dah dpt resultnye ye :)




    luv,
    cik ana

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...