Tuesday, November 15, 2011

Home » , , » Di Tasik Y: Kami jumpa dinasour!!!!

Di Tasik Y: Kami jumpa dinasour!!!!

Hihi.....tajuk biar gempak.
Jumpa dinasour tu!!
Serius betul weh!

Siapa pernah ke Tasik Y di BP, mesti tahu kan.
Mesti pernah jumpa kan dinasour di sana.
Ekekek....

Kita layan gambar ya.
Ini aktiviti dua minggu lepas ni.
Aktiviti selepas balik bercuti raya haji.
Ke Tasik Y, tengah-tengah hari buta.
Layan anak-anak bermain dan bergambar dengan dinasour....hehe.

Arif yang seronok dapat main buaian. Feveret dia ni kalau ke taman permainan

Aksi anak-anak ku bersama dinasour mereka...hihi

Lagi gambar dengan dinasour, gambar atas kanan, nampak Arif tak berjalan berbaju kuning? Dia tak takut pun dengan dua ekor dinasour yang sedang memerhatikannya tu...huhu

Gambar kiri, anak-anak sedang menunggu nak turun dari gelongsor tu, gambar kanan pula, SRD layan Arif tunggang dinasour kecik...hihi
Aku dan suami. Apsal aku rasa, kami berdua dah makin berisi ni...tolong!!!..huhu

p/s: Siapa tahu, dua ekor dinasour yang besar di atas tu, apa nama dia ekk? Lupalah...hehe


~ يوس ~

22 comments:

  1. Hahahaha...tadi masa buka belog akak pakai fon saya matia2an ingat betul , sekali on pakai laptop baru dapat lihat dengan jelas hehe...baiknya dainasour tue ye hahaha...

    ReplyDelete
  2. eheheh cemana dorg panjat tinggi2 tuh kak?
    Anak2 saya cukup takot ngan dinosur nih kak ... mmg dorg taknak dekat lgsg huhuhuh

    ReplyDelete
  3. yus, gambar tgu turn nk turun gelongsor tuh sgt awesome tahu..?

    fm suke sgt!!!

    =)

    ReplyDelete
  4. hahahah...nape yus n suami x naik gak dinasour tu, baik dinasour tu kan..

    ReplyDelete
  5. Assalam yus..memang beso betul dinasournya..
    elok je anak2 yus dok dalam mulut dinasour..berani..budak2 tu.

    ReplyDelete
  6. nampak sama padan jer.. ;) sama2 berisi...

    besornya dinasour tuh.. Fikri mesti suka kalo dpt jumpa dinasour.. dah byk kali dia ajak ayahnya g zoo..

    ReplyDelete
  7. uishh ingat kan betul2 dinasour beb ekekek :) yus bikin ieda kerut dahi .. :)

    ReplyDelete
  8. Hehehe...sukanya bebudak tu naik dinasour...bapak budak pun tumpang sekaki...hehehe

    ReplyDelete
  9. kenal t-rex je, hehe.. lain2 tak tau nama. :D
    *maintain please kak! msia no 1 obeseti. kih3x

    ReplyDelete
  10. i pernah g sana heheheheh masa tu nk sgt rehat2 kat bp kan...actually nk bawa dorang (anak2) jogging tapi tak de maknanya pun hahahaha..sakit ati sbb service bfast kat sana ada sikit lembab..huhuhu

    i pun byk amik gambar kat dinasour tu hahahaha

    ReplyDelete
  11. wahhh...seronoknya naik atas dnsour...Yus...makin berisi tu tndanya senang hati...hehehe

    ReplyDelete
  12. seronok ye jumpe dinasor tuu...
    selalu tengok kat tv jer kann

    ReplyDelete
  13. Ingatkan ada pameran dinosaur td, senang hati tandanya tu kak, happy family

    ReplyDelete
  14. kak, logiklah dah kawin berisi kak..tu namanya senang hati, hehe..cam saya pun..

    ReplyDelete
  15. wah bestnyerrrrrr. tringat ms kecik2 dolo, kami kat tasek taiping, skang dh x der. hu3

    ReplyDelete
  16. wahhh siap naik duduk kat atas dinasor lagikk..orang dedulu sebut namer dinasor pon takut inikan nak naik kat atas kepala dinasor...hahaha
    bapak pon joinn jugakkk...hahahha sporting habess...:)

    ReplyDelete
  17. taman y tu memang name die ke?
    hehe..kejakunan ckit cma ni..

    sekali dinosour der..xpenah lg bw anak2 g playground ade mende2 ni..
    klu suke baguslah..klu nanges..huhuhu,,


    pic tu kelihatan agak bam2..tp still menten.. ^_^

    ReplyDelete
  18. jalan2 macam gini yang
    boleh berjimat...
    kalau bawa bekal lah ..hihi~

    ReplyDelete
  19. ye lah Dinasour! hu hu
    betul tu, dah berkurun tak jumpa... tgk Yus memang boleh kenal sebab rupa tak berubah... cuma dah berisi je. SRD pun kalau tak silap dulu kat MRSMJ halus je... la ni ish.. (kalau tak silap orang la hu hu)

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...