Friday, December 17, 2010

Home » , » Abah baru nak tua....

Abah baru nak tua....

My lovely husband SRD dah habis kursus. Isteri mana yang tak gumbira bila suaminya dah kembali ke sisi setelah di tinggal pergi kan...:P 

Orang kata, sayang anak tangan-tangan kan, 
Sayang isteri tinggal-tinggalkan...:glad:

Petang ini kami sekeluarga akan ke KL dan bakal menginap di hotel ini. Anak-anak paling suka bila dapat menginap di hotel. Tapi abahnya kata, hotel ini tak best...huhu. Bukan untuk bersukaria, tapi tumpang sibuk di ketika SRD ada bengkel di sana...:biggrin:

Anak-anak aku, bila ada peluang ke hotel, kolam renanglah yang menjadi igauan mereka. Masing-masing nak ikut sebab nak mandi di swimming pool. Dan sebentar tadi bila atoknya bertanya kepada Abid;

"Abid, atok nak ikut boleh? Atok nak mandi kat swimming pool juga, " ayahku mengusik cucunya Abid.

" Atok tak boleh ikut. Atok mana boleh mandi kat swimming pool. Atok dah tua, " Abid menjawab.

" Habis abah? Abah dah tua ke belum?, " atoknya bertanya lagi.

"Abah baru nak tua, belum tua lagi, " jawab Abid dengan yakinnya....

Anak sapelah tu kan.....;):P


~ يوس ~

6 comments:

  1. akak pom kalu pi ikut hubby kusus time cti..suh dia awal2 boking hotel ada kolam...sene sket..hhee

    ReplyDelete
  2. bijak..bijak anak ibu dan abah la tu..he he..

    ReplyDelete
  3. sbb Abah dia blum banyak rambut putih kot..hehe.

    ReplyDelete
  4. bijak2..hehe... mama plak, ditegur kawan taska auni, hari2 tegur " Hai kakak..." haha...
    pastu maknya nyampuk, makcik lah...bukan kakak. "eh, tak tua pon kena panggil makcik ke?" :)

    penangan ibu muda..hihii

    Entri terkini: Perginya Seorang Jiran dan Bilo Papa Bongih

    ReplyDelete
  5. hahaha....bijak jawapan anak Yus... :)

    ReplyDelete
  6. senang berkunjung ke blog anda..
    semoga sukses selalu..
    Butuh tulisan-tulisan seputar peternakan,
    silahkan kunjungi
    REPOSITORY UNAND

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...