Friday, December 30, 2011

Home » , » Ombak Rindu di 'cetak rompak' di Youtube!

Ombak Rindu di 'cetak rompak' di Youtube!

Dari semalam, bila buka fb,
ramai yang berkongsi link untuk menonton Ombak Rindu di Youtube.
Full movie tu!!
Mula-mula aku macam tak percaya, tapi bila klik linknya, eh! betul lah!

Dalam hati dah terfikir dah, boleh ke di upload di youtube secara langsung begitu.
Memang dah kira cetak rompak terang-terangan ni.
Biasa yang aku dengar orang download movie pun, takdelah terang-terang di youtube.
Ada je cara lain kan.

Sekali keluar dalam BH Online hari ini, berita bertajuk;

Ombak Rindu 'cetak rompak' di YouTube

Aku percaya lepas ni, mesti filem ni akan di remove dari youtube.
Tapi buat masa ini, siapa yang belum tengok tu, bolehlah terjah sana...:D


Untuk aku, sebab dah tengok di panggung, takde rasa nak tengok lagi di sini.
Lebih kepada nak tengok 3 idiots berulang-ulang kali.
All is Well!

~ يوس ~

23 comments:

  1. Salam, tulah smlm ade yg share kat fb, mula2 xcaya gak...tp tak lama lg kena remove tu...kena tgk cecepat ni...klau x punahlah harapan perantau ni...huhuuu...

    ReplyDelete
  2. tunggu ada link donlod nnt..donlod lepas tu boleh tengok puas2..

    ReplyDelete
  3. Walaupun ada peluang menonton secara percuma, entah kenapa kakcik belum terbuka hati untuk menontonnya. :)

    ReplyDelete
  4. Tak tengok jugak walau ramai yang bagi link full mivie kat youtube tu, ni sebab yus bagi komen ari tu la dah terlekat tgk 3 idiots biarpun tv3 buat bersiri. All is well!!!!

    ReplyDelete
  5. Aju salah seorang Dari mereka itu kak yus hahahahah

    ReplyDelete
  6. kita tak boleh nak nengok kat youtube la..tak feel, pastu sangkut2, tgh ni nak subscribe kat astro first, hehe..betul kak, saya more nak nengok 3 idiots ni..all is well

    ReplyDelete
  7. Ibu Yusuf dgn minta dgn ayah Yusuf nak tgk kat astro 1st.. tp belum ada respon boleh ke tak. Huhu..

    ReplyDelete
  8. WAlau dah ada di FB tapi tak syok pula layan. Sangkut2 pula.

    ReplyDelete
  9. kita pun numpang tgk gak semalam..

    ReplyDelete
  10. @puanbee
    Yalah, dah tak boleh, pagi tadi boleh lagi...hehe

    ReplyDelete
  11. @Nieda
    kan kak, tak syok tengok sangkut2 ni..

    ReplyDelete
  12. @Huda
    kan...masih terbayang2 waktak Amir Khan dalam citer tu..bestlah idiots bertiga tu...huhu

    ReplyDelete
  13. @Anamarza
    kan yus kata kalau tak tengok rugi, cerita tu banyak pengajarannya, betul tak?

    ReplyDelete
  14. @Zefa NorAsmara
    saya tak pernah menonton di astro first, tak tahu cara...huhu

    ReplyDelete
  15. @kakcik
    takpe kakcik, tunggu je musim raya tahun 2013 ke...hehe

    ReplyDelete
  16. @fieda
    nasib tengok semalam, hari ni dah kena remove dah pun..huhu

    ReplyDelete
  17. kakyong sempat dl semalam.. tp x sempat nak tnton lagi.. nak burn ke CD pun x leh lagi.. file besor sgt.. panas lappy dibuatnya.. huhhhh...

    ReplyDelete
  18. @kakyong
    bolehlah tgk nanti ya. Dah kena remove pun yang kat youtube tu kan..:)

    ReplyDelete
  19. myname is putry from indonesia.so sad i cant see ombak rindu at youtobe.dah coba cari kaset cd nya tp tak dapat please told how to see that movie:'(

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...