Friday, December 02, 2011

Home » » Alia : It's her birthday today! Sudah 7 tahun anak ibu.

Alia : It's her birthday today! Sudah 7 tahun anak ibu.

Pejam celik, pejam celik, anak dara aku yang seorang ini sudah pun 7 tahun.
Tahun depan dah naik darjah 2.
Lahir bulan Disember ni sentiasa awet muda ya Alia...haha.

Terasa masih baru aku rakamkan klip video ini.
Sewaktu sambutan hari jadinya yang kedua.
Masa ni aku dalam pantang.
Baru 12 hari melahirkan Abid.




Alia dengan rambut magginya masa ini.
Semua orang sangat geram tengok dia.
Rasa nak di cubit-cubit saja.

Aksinya yang suka menari dari dulu ini juga masih terbayang-bayang di mata aku.



Dengan bola tersumbat di mulut.
Lucu tau Alia!!

Satu lagi, aksi bersama gitarnya ini.
Ibu sangat terhibur....




Kini Alia dah semakin besar.
Dah hilang rambut maggi tu, tapi masih sangat manja.

Alia terkini di usianya 7 tahun.
Selamat hari lahir sayang...
Moga terus menjadi anak yang baik, kakak yang baik juga adik yang baik kepada kami.
Kami sayang Alia tau!

Anak-anak ibu yang manis...
Ibu dan abah sentiasa mendoakan yang terbaik untuk Alia.
Sayang Alia ketat-ketat...
Dan semoga Alia sentiasa di bawah lindunganNya,
dan mendapat keberkatan dari Nya di dunia dah di akhirat....aminnnn.

Happy Birthday Sayang......

~ يوس ~

37 comments:

  1. dia pun baby akhir tahun
    insyirah pun sama tapi bulan 10

    selamat hari lahir Alia!!

    ReplyDelete
  2. selamat hari jadi alia.. jadi anak baik2 tau... jadi anak kebanggaan ibu dan ayah... semoga alia membesar sebagai juara....

    ReplyDelete
  3. Happy 7th birthday Alia.
    Alia dgn gitar dah mcm rock star!

    Semoga membesar jadi anak yg baik :)

    *tetiba dgr Aqil dok speaking je dlm vids tu..hehe.

    ReplyDelete
  4. Selmat Hari Lahir Alia.. semoga menjadi anak yg solehah, cemerlang di dunia dan akhirat. Amin.

    ps: alia sebaya Yusuf, beza umur dua hari je.. :D

    ReplyDelete
  5. @Sufia Mahzan
    dah hilang speaking dia tu kan ana. Rasa rugi! Tapi nasib baik englishnya masih baik, vocabnya kira banyak juga, berbanding Alia dan Abid. Aduh!! Sangat funny dengar Alia baca buku bahasa inggeris tau!..hihi

    ReplyDelete
  6. comelnya alia..gebu gak eh dia masa kecik dulu..happy birthday alia, semoga jadi anak yang soleh dan ceria selalu..

    ReplyDelete
  7. hepi birthday alia.. semoga terus membesar menjadi anak yg soleh lg cerdik..

    ReplyDelete
  8. selamat ulang tahun yg ke-7 alia,

    ReplyDelete
  9. Hepi besday to Alia,semoga pjg umur dan sentiasa ceria selalu dan akan menjadi anak yg solehah.

    ReplyDelete
  10. Happy Birthday alia..moga jadi anak yang berjaya & solehah.

    ReplyDelete
  11. Ya Allah yus cute sungguh alia ms kcik dulu...gram weh!

    mmng sweet sgt momen dlm vid tu...backgroud die pun

    happy birthday si comel ;D

    ReplyDelete
  12. selamat hari lahir buat si comel... hmmm, comel sangat2....

    Salam ..

    Ada masa singgah dan bagi pandangan tentang template blog saya ya. Terima Kasih

    ReplyDelete
  13. Yus... selamat hari jadi buat Alia...

    Hehehe...bukan Yus je yang tersenyum2...akak pun tersenyum2 melihat video2 tu...sebab teringat alia masa kecik2 dulu... geram tgk dia...

    Dah besar dah anak dara Yus...semoga dia sentiasa menjadi anak yang membanggakan Yus dan ayahnya...dan menjadi anak yang solehah...

    ReplyDelete
  14. anak pB yg no 2 lahir pada 26 Dec.
    Ibu pB lahir pada 11 Dec.
    Adik pB lahir pada 5 Dec.
    Adik ipar pB lahir pada 23 Dec.

    ReplyDelete
  15. selamat hari lahir utk Alia.....semoga Alia mnjadi anak yg solehah....

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah....
    comey nye dia berambut 'megi' tu..

    tahniah alia..semoga menjadi anak yg solehah :)

    ReplyDelete
  17. hepi 7th besday Alia.

    comel nya Alia.. kita memang akan selalu merindu aksi anak2 masa depa umur 2-3 tahun tu kan... so comel & sgt naif...

    ReplyDelete
  18. selamat hari jadi alia..
    semoga berjaya
    dalam pelajaran dan jadi anak yang baik..:)

    agak menggeletek video itu..
    hehehhe

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah..syukur melihat anak membesar di depan mata dan sihat ..
    moga anak2 kita sentiasa dalam perlindungan Allah dan cemerlang di dunia dan akhirat...besarkan harapan ibu mahu melihat anaknya sihat dan ceria.. amin..

    ReplyDelete
  20. happy birthday alia..sama ngan fifi..lahir bulan 12..

    ReplyDelete
  21. eppy bday alia ..
    besar dahh .. semoga jadi anak yg solehah dan cerdik pandai ya nak :)

    ReplyDelete
  22. happy birthday buat Alia... semoga membesar menjadi anak yg mengembirakan ibubapanya...

    ReplyDelete
  23. Happy birthday aliya..semoga mmvesar dgn sihat.semoga dpt tunaikn segala impian ibu n ayah.

    ReplyDelete
  24. selamat hari lahir Alia..anak dara ibu yang comel.

    ReplyDelete
  25. SElamat Ulang Tahun buat Alia Yus. Anak Akak pun nama nya Alia tapi dah 17 tahun , baru habis SPM .
    Sekarang dok berebut komputer dgn dia pula sejak dia balik dr asrama huhu.

    ReplyDelete
  26. happy birthday alia.... dulu2 kecik je... dah besar sekarang..

    ReplyDelete
  27. comeinyer anak ibu ni..
    hepy besday alia...

    ReplyDelete
  28. happy birthday Alia, semoga jadi anak yang baik dan jadi contoh untuk adik-adik.

    ReplyDelete
  29. happy birthday alia..semoga menjadi puteri yg solehah yerk..Amin...


    macam anak omputih lak...geram dgn rambut maggi itu...kak yus dulu suka mkn kerang ke? org kata nk rmbut gitu mkn kerang byk2..hehe

    sorry ye lmbat bw...susah dh yana nk ngulor skrg ni :(

    ReplyDelete
  30. @Maya Mayana
    Akak mmg suka makan kerang, tapi masa kat UK dulu tak pernah dapat makan kerang. Akak ingat, teringin sangat makan kerang masa peknenkan Abid, tu pun dapatlah juga sekali aje, kecik nonet kerang dia dan berbeza dengan kerang kita.

    Masa mengandungkan alia rasanya mmg tak pernah makan kerang, sbb kat sanan susah nak jumpa...huhu.

    So, tak tahulah mana datang teori makan kerang dapat anak rambut kerinting ya yana...haha.

    Tapi keluarga belah suami akak, mmg yang pompuan majoritinya berambut kerinting. Gen lah tu...hehe

    ReplyDelete
  31. happy besday alia..
    semoga menjadi anak solehah yer

    ReplyDelete
  32. happy belated birthday, hopefully masih belum lambat aunty nak wish ! hu hu!

    ReplyDelete
  33. selamat ulang tahun kelahiran ke 7 utk alia.. n akak jugak.. igt lagi tak 7 thn lepas waktu melahirkan alia?

    mesti masih fresh lam ingatan kan?

    mm.. betul tu akak, saya setuju. lahir ujung tahun ni awet muda.. org dah nak masuk thn baru.. baru nak tambah umo..=]

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...