Thursday, December 08, 2011

Home » » Jom Tambah Follower

Jom Tambah Follower

Klik banner untuk join.


Mood nak join segmen petang ini.
Kenapa gatal nak join segmen hari ini?
Mungkin di dorong oleh kelebihan join segmen seperti dalam entri aku sebelum ini.
Antara faktor utama?

  • Nak tambah kenalan
  • Boleh tambah trafik.
  • Boleh tingkat jumlah followers lah kan.
  • Memeriahkan lagi segmen dari Lulu ni...:)
Aku memang suka masuk blog Lulu Caldina ni.
Dah lama juga jadi follower dia, tapi aku rasa sekali dua aje tinggal jejak di sana.
Blog dia sarat dengan berita-berita terkini.
Kalau tak sempat baca paper tu, memang suka terjah sini.
Macam-macam ada.

Nak join sekali?
Jangan lupa klik banner ya.


~ يوس ~

9 comments:

  1. @DiDiE eLa
    terima kasih atas kunjungan balasnya ya Didie...:)

    ReplyDelete
  2. join blog anda..
    meh la lawt blog kita..

    http://ceritahatikuh.blogspot.com/2011/12/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  3. segmen yg sebelum ni pun kakyong tak sempat nak jejak semua sekali.. hihi.. gud luck yus..

    ReplyDelete
  4. sama segmen

    http://merpatipurple-kis.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    follow2...

    ReplyDelete
  5. join segmen ni bersama-sama
    salam perkenalan..:D
    jmput lh dtg ke blog dya
    http://yayabunga.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  6. salam singgah dari segment yang sama. jum follow2:) btw, such a nice blog tau :)

    http://sweettedy.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  7. datang dari blog akak lulu dalam segmen yang sama..
    ---->> http://ovestory313.blogspot.com/2011/12/jom-tambah-follower.html
    jom ke blog syieda...



    salam kenalan
    Syieda™

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog akak Lulu .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

    Ajeyy Rawk

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...