Wednesday, January 04, 2012

Home » , » Dua perserta bakal berentap di gelanggang akhir MasterChef Malaysia

Dua perserta bakal berentap di gelanggang akhir MasterChef Malaysia

Macam dah agak Ezani masuk akhir.
Tapi tak sangka pencabarnya ialah Wahidan.
Aku suka tengok Zamir tu.

Apa pun, kalau Wahidan yang menang, pasti berbaloi-baloi.
Boleh beli kebun lagi kot...hehe.

Ezani punya kerjaya yang baik.
Doktor gigi tu, pandai pulak masak.
Memang bertuahlah bakal suami dia nanti kan.

Ezani Farhana
vs
Wahidan
Agak-agak siapa yang bakal menang?
Tak sabar pula nak tunggu episod akhir nanti kan...
All the best untuk kedua-dua peserta yang mara ke akhir ini.

p/s: habis masterchef, tengok Dil To Pagal Hai di TV2. Masih bersiaran tu, belum pun sejam...hehe


~ يوس ~

19 comments:

  1. agak2 doktor gigi tu lah yang menang., hehehhe

    ayu pun dok layan hindustan..

    ReplyDelete
  2. Tak mengikuti Master chef ni, tapi tahu la skit2 sbb ada yg rajin update kat FB :)

    ReplyDelete
  3. Dah nak masuk akhir ke? Sy ni follow mc dr blog kawan2 je sebenarnya. Tgk baru sekali.. hihi..

    ReplyDelete
  4. x dak astro..
    lama jugak x follow masterchef ni..

    ReplyDelete
  5. saya pun dh agak mesti ezani akan ke final...tp ingatkan saingannya zamir..anak2 saya minat zamir...tak sbr gak nk tgk final..betul tu untungnya bakal suami ezani nanti kan...

    ReplyDelete
  6. Tumpang lalu, nak kongsi jugak pasal MasterChef Malaysia:

    http://suaraserak.blogspot.com/2011/12/masterchef-malaysia.html

    http://suaraserak.blogspot.com/2012/01/masterchef-malaysia-bahagian-ii.html

    http://suaraserak.blogspot.com/2012/01/masterchef-malaysia-bahagian-iii.html

    Serak Itu Suatu Abstrak. Nampak Nyata. Boleh Dirasa. Kedengaran Ada. Tapi Fizikalnya Tiada.

    ReplyDelete
  7. tu la kan kak yus. dah agak dah ezani masuk final. kagum betul tgk diorang tu masak

    ReplyDelete
  8. tak tngok pun bnda ni..yala astro takde..ehheee

    ReplyDelete
  9. tak sabar nak tgk masterchef akhir!

    ReplyDelete
  10. saya memang agak ezani akan ke final, dan saya rasa dia boleh menang sebab dari awal dia sangat konsisten..tapi apa2 kejutan boleh berlaku di final nanti..

    ReplyDelete
  11. kompem..ezani menang
    cheqna mengharapkan zamir sebenarnya masuk final =)

    ReplyDelete
  12. dua2 pun okey.. jdnya sesiapa yg menang pun tak kisah sgt.. smlm masa buka tv rancangan tu dah habis.. nasib baik yus update.. klu tak memang tak tahu.. he..he..

    ReplyDelete
  13. ingat amita dapat masuk final...

    ReplyDelete
  14. Bila final Yus?Nurul kadang2 je tgk.

    ReplyDelete
  15. tak sangka wahidan dpt g final. pdhal dia la yg selalu kat bwh & msk pusingan penyingkiran...

    ReplyDelete
  16. Dah tak ikut sgt tapi ramai "penilik" kata doktor tu ada chance menang.

    ReplyDelete
  17. Saya tak sokong dr gigi sebab dia mestilah bukan nak jadikan masakan ni sebagai kareer dia. Rasanya ada awal2 episod dulu dia macam pernah ada kata yg dia tau dia tera. Woh lepas tu terus dah takmo sokong, walaupun kot mmg dia betul tera..jahat ai ni..hehee

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...