Sunday, January 22, 2012

Home » » BE pertama 2012

BE pertama 2012

Bila BE semua dah jadi ME, semangat berblog ada sedikit menurun.
Hampir seminggu tak buka akaun nuffnang sebab pc aku rosak.
Hari ini buka tengok ada satu BE baru.
Semangat berblog berkobar semula.


Tak tahu dia mula bila, tapi yang pasti ini BE pertama untuk tahun ini.
Terima kasih nuffnang kerana rajin beri BE pada blog aku ini,
Cuma berharap amaunnya cantiklah macam BE yang dah jadi ME sebelum ni.

Selamat bercuti untuk semua kawan-kawan.
Aku pun tengah mood bercuti ni.
Di rumah mil dari semalam, hari ini ada kenduri di rumah sedara.
Semoga semua bergembira bersama keluarga masing-masing waktu-waktu cuti ni ya.
Gunakan sepenuhnya bersama keluarga tercinta kan...:)

~ يوس ~

13 comments:

  1. Selamat bercuti kak yus..Pc tak baik lagi eh? rindu kat kak yus la..

    ReplyDelete
  2. insyaallah..
    cheqna pun nak chek nuffnang la jap =)

    ReplyDelete
  3. rejeki akak sekeluarga...

    BE sy dah jadi ME..tuk tahun ni..sekejap sgt....

    tak aktif tu la padahnye kepada sy ehehehee...

    ReplyDelete
  4. btol kak...ada rezeki tu lg nanti

    ReplyDelete
  5. tahniah izan

    ieda nie dah lama BE dulu jadi ME .. lepas tuu dah jenggah2 dah ..
    huhuh ada sedikit sedih dan merundumm , tapi x perlahh x der rejeki layie kan .. ;)

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak, lama dh be x dtg blog Aju huhu

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah rezeki.. sy pun dpt BE yg sama semalam. Cuma amauntnya sen2 ajelah.. hik hik..

    ReplyDelete
  8. tahniah kak yus... bestnya dah dpt BE utk thn baru ni.

    izan masih ada satu BE yg running tu. entah bila nak dpt yg baru...

    selamat bercuti2 ye kak...

    ReplyDelete
  9. huhu..be cma ade 1 mase awal jan ari tu..tup2 kelmarin dah me..

    kak yus punye mesti masuk nanti.. cer cek.. :)

    ReplyDelete
  10. Akak tak merasa lagi :(
    Anyway tahniah ...

    ** Byk lagi nak khatam ni .. hehe

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...