Friday, January 13, 2012

Home » » Arif: Dia dah kembali!!

Arif: Dia dah kembali!!

Kembali apa tu ya?

Kembali ceria....
Kembali ketawa...
Kembali gembira...
Kembali bersemangat...
kembali aktif...

Itu semua buat aku turut senang hati.
Tapi kan, yang tak berkenannya bila dia....

Kembali lasak...
Kembali mengacau...
Kembali buat sepah...
Kembali mengada-ngada...
Kembali sibuk membontoti aku kemana saja aku pergi...
(haha..ada ke bahasa membontoti??)

Tak kisahlah Arif..
Yang penting kamu sihat dan gembira...
Ibu pun turut gembira walau ada masa pening juga dengan kerenah dia ...
Arif anak ibu yang comel...
Buat apa pun, tetap menghiburkan hati kami semua...

Tu dia Arif dah sihat, mulalah buat projek menyepah. Senyap-senyap dia duduk di bilik kakaknya dan habis barang-barang Alia di teraburkan dia...huhu
Apa pun, Alhamdulillah.....
anak ibu dah kembali sihat...

Terima kasih atas doa semua....:x

p/s: Minta maaf belum sempat balas jejak semua di entri2 sebelum ni. Arif tak sihat semalam, jadi aktiviti berblog pun slow sikit, apa pun nanti aku cover pelan-pelan ya. 
~ يوس ~

22 comments:

  1. Yang penting dia dah sihat semula..

    ReplyDelete
  2. Itulah Yus... kalau dia tak sihat lagi susah. Tak apalah dia nak menyelongkar ke apa janji dia sihat. Pelan-pelan ajar dia kemas, mesti dia suka apa lagi kalau kata adik pandai....

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...
    yang penting sihat =)

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..dah baik dia..betulkan yus..apa saja pasal anakmesti mengembirakan kita..hatta tengok muka2 diaorang masa diaorang tidur..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...
    hero dah kembali!hehe..
    arif,jom tagteam ngan untie kite sepah2 kan umah nak?hehehe..

    :)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah arif dah sihat.. ibu boleh exercise buat kerja rumah dgn lebih giat lagi.. he..he..

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah,arif dah sembuh........gembirakan Yus.

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah anak dah sihat..adtlah anak kembali ceria..ibu pula yang letih layan...

    ReplyDelete
  9. tak senang kan tengok anak-anak tak sihat. bila dah sihat, takpe la sepah-sepahkan rumah pun ^^

    ReplyDelete
  10. baca blog che mid, tengok apa deeja dah buat...

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah... bila anak dah sihat kita pun senang hati kan kak yus

    ReplyDelete
  12. bab memanjat tu yang tak tahn tu..tapi itu lebih baik dari depa sakit..kan??

    ReplyDelete
  13. macam tulah yus..
    bila sakit..kita risau dan
    harap cepatlah sihat..membuas pun
    tak apalah tapi bila dah sihat
    aduhaii...hehe~

    ReplyDelete
  14. alhamdulillah arif the lil boy is back!! hihihih nyepahla pasni hahahha

    ReplyDelete
  15. Alhamdulillah Arif dah sihat. My youngest pulak demam start petang semalam... tak sempat lagi buat tips Yus tu hu hu... balik kang nak buat lah...

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah si comel dh kembali lasak..:)

    ReplyDelete
  17. Alhamdulillah, dah sihat ariff..

    anak2 memang mcm ni kan.. bila sihat, projek dia non stop.. bila dia x sihat, kita yg susah hati..

    ReplyDelete
  18. samo la kak...Mifz pun kaki buat sepah...hehe

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...