Friday, June 17, 2011

Home » , , » Wordless Friday ada tak? (^_^)

Wordless Friday ada tak? (^_^)


Hari ini ambil keputusan periksa pertengahan tahun Abid. Tahniah Abid!
 p/s: akan bertolak ke Kuantan sejam dari sekarang....:). Hajat hati moga dapat sampai ke Ana Ikan Bakar Petai, Tg Lumpur, Kuantan.

~ يوس ~

20 comments:

  1. tahniah!!

    kemana tu kakngah..
    balik kg ke ?

    ReplyDelete
  2. eh...mamai pula
    tersilap nama daa...hehe

    hati2 di jalan raya yus :)

    ReplyDelete
  3. tahniah abid...

    harap yus jumpa kedai ana ikan bakar tu..kat tepi jln ajo ada gak cawangan dia..sentaisa full house..

    ReplyDelete
  4. wahhh..
    pandainyer..
    bestnye makan ikan bakar kat sana..

    ReplyDelete
  5. hmm bestnya tgk result anak kak yus..tumpang seronokla kak..wahh berjalan2 ke??

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.. wah.. bijaknya abid.. tahniah utknya dan kedua ibu bapanya.. semoga terus cemerlang hendaknya..

    ReplyDelete
  7. wah... tahniah ye.. kalu anak ai ni, ai dah bagi ape saje dia nak..

    tgh berdebar tunggu result anak kazen. ape la citer gamaknyer

    ReplyDelete
  8. assalam yus..tahniah abid dan mama abid..

    ReplyDelete
  9. tahniah buat abid n kak yus...!

    hati2 di jalanraya ye~

    ReplyDelete
  10. Yus... kakak curious lah kenapa 100% jadi C pulak? Heh... ikut percentage apa nie?

    Tahniah!! kena kekalkan dan kalau dapat no. 1 akhir tahun akan ditandingkan keperingkat negeri macam anak kakak dulu. Didik dari sekarang Yus... Untung kalau peringkat negeri lawan sekolah-sekolah Pasti. Tapi kakak tak tahu di Batu Pahat ada tak?

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah ye yus..
    sejuk perut ibunya tengok result anak yg cemerlang...moga terus berjya..ameen

    ReplyDelete
  12. keputusan yg boleh di banggakan...tahniah Abid...!!

    ReplyDelete
  13. Kak Zakie...

    Yang C tu ujian lisan dia, 100% ujian penulisan dia..hehe

    Lisan tak pandai ni, ke penakut sangat tak tahu lah...hahaha

    ReplyDelete
  14. pandai nya.....tahniah..

    ReplyDelete
  15. Hai Yus... ni memang la like mother like son... terror giler! hu hu... tahniah, be genius, smart and successful ya!

    ReplyDelete
  16. tahniah...wah cemerlangnye...

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...