Thursday, June 09, 2011

Home » » Hadiah GA sudah sampai....Terima Kasih!

Hadiah GA sudah sampai....Terima Kasih!

Sudah lama nak buat entri ini, tetapi asyik tertangguh. Oleh kerana semalam aku terima satu lagi hadiah, kita sekalikan saja entri ini, lebih mudah.

Hadiah GA pertama aku terima dari Yana melalui My Birthday GiveAway ni. Keputusan pemenang Yana umumkan di sini, dan tak sangka aku adalah antara pemenang bertuahnya.

Kepada Yana,maaf sebab akak lambat buat entri ini ya. Hadiah dah terima lama dah, tetapi oleh kerana sibuk dengan pelbagai urusan, asyik tak lekat di rumah lama, tu yang lupa nak ambil gambar dan buat entri dalam blog ni.

Inilah hadiahnya, cantik!

Anak-anak yang paling suka dapat bantal ni. Akak ambil di pos office sebab masa diorang hantar, kami tiada di rumah. Dari dalam kereta dah habis mereka kerjakan. Sibuk benar nak tahu isi dalam apa..hehe
Hadiah ke dua pula aku terima dari Qema. Dapat dua hadiah untuk dua perkara. Satu aku menang teka-teki ini, dan satu lagi sebagai antara pemenang utama Ammar's First Birthday GiveAway yang mana keputusannya Qema umumkan di sini.

FM dan keychain dari Singapura tu!! Akak suka!
Hadiah ni aku baru terima semalam. Al-maklum lama juga tiada di rumah, baru semalam pulang, nampaklah sampul di kotak surat. Tapi sampul itu sudah terbuka, hmm siapalah yang buka. Nasib baik hadiahnya masih ada..hehe.

Terima Kasih Qema. Suka FM ni sebab memang tiada koleksi FM dari Singapura lagi. Dah dua kali masuk Singapura, tapi tak pernah berkesempatan nak cari FM atau apa2 dari sana sebabnya ke sana atas urusan menghadiri majlis perkahwinan saudara. Qema dah beri ni, memang bestlah!!Terima Kasih ya.

p/s: Minta maaflah sebab aku sekarang jarang-jarang balas komen. Agak  kesuntukan masa bila cuti-cuti asyik tak lekat di rumah dan anak2 semua ada.. Harap kawan-kawan tak ambil hati ya.
~ يوس ~

18 comments:

  1. alhamdulillah murah rezeki
    ;D

    ReplyDelete
  2. Tahniah Yus menang GA....murah rezeki....

    ReplyDelete
  3. wah seronoknya dapat hadiah.. tahniah yer..

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki tahniah ye sis..

    ReplyDelete
  5. tahniah...wah2 bukan 1..3 skali dpt ye..

    ReplyDelete
  6. tahniah yus .. cantik2 .. suke kusyen tuu sweet :))

    ReplyDelete
  7. mmg rezeki tu...sekali dua dpt hadiah...

    tahniah..

    ReplyDelete
  8. salam kak yus..
    wow..bestnye dapat hadiah..muehehe..
    cma ade jugak menang ga..tp hadiahnye belom tiba lagi..
    dpt bantal ngan fm tu..bertambah la koleksi akak..
    tahniah!

    ReplyDelete
  9. tahniah kak.... bertuah betul ni...

    ReplyDelete
  10. beshnya...
    tahniah ye kak =)

    ReplyDelete
  11. tahniah...
    rezeki ni..
    tu untungnya selalu join GA/contest ni..kan??

    ReplyDelete
  12. alhamdulillah rezeki..tahniah yus..

    ReplyDelete
  13. byknyer hadiah, tahniah, murah rezki u... tq yer... alhamdulillah, eB dh berjaya wat hidden shoutbox tuh, tapi camno nk tukar colonyer?... x tau la plk.. hik3

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...