Tuesday, March 08, 2011

Home » » Yea! Muncul juga BE setelah sekian lama...

Yea! Muncul juga BE setelah sekian lama...


Akhirnya setelah sebulan lebih dia hilang, muncul satu BE hari ini. Di saat mood blog aku menurun, dan azam aku nak rehatkan mata dari mengadap pc, baru ko muncul ye. Nak suruh aku rajin semula ke? :p

BE terakhir sebelum ni dah jadi ME pada tarikh 28 Jan. Lama tu, baru aku dapat BE lagi. Kenapalah en. Nuff ni tak nak beri BE selalu kat aku ya. Ada orang kata, kena cerita pasal nuffnang baru dia nak singgah jadi BE. Betul ke?

Makanya hari ini rajinkan diri cerita sikit lah pasal dia, kot2 ada BE lain nak singgah selepas ni.....

Bolehlah en. nuff ye...Janganlah lokek kasi BE kat blog ni....

p/s: Aku baru belajar buat background dan border pada blockquote. Tu yang gatal tangan asyik guna blockquote ni. Kalau ada yang nak cuba juga letak background dan border pada blockquote ni, bolehlah singgah alienelliz.com ni ye. Aku pun belajar dari sana...:).
 
~ يوس ~

13 comments:

  1. aah yana pn pernah dgr cam tu gak,rajin ckap pasal nuff,promote brg yg dia iklan n seangkatan cam blog RM gitulah...agaknya la tu bg semangat kat akak..hehe

    ReplyDelete
  2. sy nyer earning duk 25sen xgerak2..ngajuk ngan nuff...

    ReplyDelete
  3. Kak Azie pun kadang2 malas nak semak, sebab macam tak berganjak pun...heheheh

    Hari Wanita Sedunia ke-100: Aku Bangga Bermula Sebagai “Nor”...

    ReplyDelete
  4. xpe la kak, ada la juga, saya ni tah bila nak ada BE hehe

    Entri Terbaru: Kenduri Kacau

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. rezeki penaik semangat tu yus..

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah rezeki.tahniah ye kak yus

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..tahniah kak..

    ReplyDelete
  8. bestnya akak....

    saya x pernah merasa BE...adakah sbb saya x pernah mempromosikan nuffnang? huhu...

    ReplyDelete
  9. bagus entry akak nie, ade je benda baru yg bole blajo..;-)

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak Yus. Yati belum ada lagi. Tak pernah citer pasal nuff la sebabnya kot. :)

    ReplyDelete
  11. tahniah... munna dah lama takde BE.... sedih juga ni...

    ReplyDelete
  12. tahniah.. kakyong spjg Feb 2011 x de BE langsung.. huhuu

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...