Wednesday, February 08, 2012

Home » , » Pergi Kenduri Kahwin

Pergi Kenduri Kahwin

Dah agak lama juga tak letak gambar keluarga di blog ini kan.
Hari ini nak letak gambar kami sekeluarga
masa menghadiri majlis perkahwinan sepupu SRD Sabtu lepas.

Kami anak beranak, gambar atas bersama Alia, gambar bawah bersama Aqil. Bila sorang takde tu, dialah cameraman nya...hehe. Gambar atas meja lepas habis makan...

Masuk dalam bergambar depan pelamin. Masa ni pengantin masih dalam bilik bersolek kot...Kami sekeluarga bersama mil dan my sil.
Tertarik dengan hantaran ini dari pihak lelaki. Tentunya mas kahwin lah kan. Johor punya mas kahwin aku rasa paling kecil  nilainya kan. RM22.50 tunai....hihi
Inilah antara aktiviti kami cuti lepas.
Takde gambar dengan pengantin pun, sebab kami tak tunggu pengantin keluar.
Arif demam masa ni, muka monyok saja.
Kesian dia, demam dan cirit birit pulak tu.
Alhamdulillah semalam dan hari ini dah sihat seperti biasa.
Ligat, aktif, dan lasak....as usual....:p

~ يوس ~

28 comments:

  1. muka 'semeh' jah ...


    semeh = seiras

    ReplyDelete
  2. @pB
    semua sekali seiras ke kak? Saya dgn husband pun seiras ya?...:)

    ReplyDelete
  3. Akak pun layan kenduri. Dapat door gift cawan 2,3 biji minggu lepas.

    ReplyDelete
  4. setuju...seiras~

    =}

    sweet jer pelamin...

    ReplyDelete
  5. nape x tumpang bergambar atas pelamin sis..hehe

    ReplyDelete
  6. Arif nampak big boy dah kak, nak sama besar dgn abang dia dah tu hehe..

    Tema pink ek kak, nampak banyak pink sweet je:)

    ReplyDelete
  7. mmg jarang nampak gambar sekeluarga di blog...ni baru nampak

    ReplyDelete
  8. cantiknya hantaran tu yus...

    ReplyDelete
  9. Sejak jd pengikut setia blog ni, rasanya baru ni menatap wajah tuan punya blog.. cun!! :D

    ReplyDelete
  10. klu cuti mmg ada jek knduri kawin kan..i pun this wkend ada knduri di kluang :)

    i pun tak boleh nk tggu pgantin kdg2 sbb bawa budak2 dorang pun x bape hepi lama2 :)

    ReplyDelete
  11. cantik hantaran ..
    aah kenapa x bergambar semua diatas pelamin , lagi cunsss ;)

    ReplyDelete
  12. mas kawin murah tp hantaran mahal. hehe..

    ReplyDelete
  13. Ni pandangan peribadi, akak ngan SRD muka seiras kan...

    ReplyDelete
  14. YUS NI ADA DARAH CAMPURAN CINA KE??SIAM KE?/HEHEHEH..

    ReplyDelete
  15. cantik..sejuk mata tgk akak ngn suami..hehehe..

    ReplyDelete
  16. @diana
    sepengetahuan saya takdelah pulak. Ada darah Jawa je....:)

    ReplyDelete
  17. ohh..baru nampak muka k.yus..hehe..putih comel orangnya..
    luar mas kahwin kat dalam wang hantaran lah ya..hehe..
    kalau kira kelantan paling mahal ke kot..sebab kelantan tak ada hantaran..duit hantaran tu lah mas kahwin..tapi kalau pihak laki bagi 10 hinggit pun jadi jer..hehe

    ReplyDelete
  18. mmng truja tngok gmba yus n blogger lain @ gmbang dlu...itu yg kami plan k sana jugak!

    suka tngok krusi plamin tu.

    putih mlpak yus neh, jeles plak;D

    ReplyDelete
  19. baru nampak muka akak.. comel! :)
    cantik duit mas kawin tuh.. kreatif..

    ReplyDelete
  20. h..best g kenduri..

    nape semua nampak penat je..?

    tahniah buat pengantin :)

    ReplyDelete
  21. dua2 dh boleh jd cameraman yer...:)

    arif cute je,akak ni putih betul la..

    yana tkde kenduri khwin pulak aritu..yg lg sadis senin dan selasa keje...

    yana terlupa aritu nk minta izin akak msuk link blog akak,tu yg yana sms tu...

    last yana masuk belog akak akak ckp mak mentua dtg umah so yana ingat akak busy,akak balik muar ye..lain kali boleh la kita gi mkn kat wak jos :)

    ReplyDelete
  22. emm yana tkde kenduri waktu tu lg sedih kena keje senin dan selasa tu...


    akak blik muar yer..next time bolehlah kita together2 mkn kat wak jos :)

    ReplyDelete
  23. seronok dapat pergi kenduri kawin...

    ReplyDelete
  24. awat kami ni jarang dapat jemputan kenduri kawin..???

    i like kenduri kawin.. dapat bunga telur.. hehee..

    ReplyDelete
  25. si kecik tu paling comel!!

    alia pun comel!! mesti alia tu manja kan kak sbb dia satu2nya anak pompuan...

    ReplyDelete
  26. walaupun tak ada pic pengantin dapat tengok family kak yus pun dah cukup seronok..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...