Tuesday, February 28, 2012

Home » Arif: Ibu tersenyum pun kerana kamu!

Arif: Ibu tersenyum pun kerana kamu!

Cukup-cukuplah bersedih pasal lappy tu kan.
Terima kasih pada semua teman2 blog yang memberi komen.
Ada komen yang buat aku tersenyum,
ada juga yang buat aku teringat dengan lappy pink ku itu.
Tapi bila terpaksa menaip guna skrin kecik hp ni lagilah teringat....haha.

Apa pun aku redha.
Masih boleh di baiki kan.
Bila SRD tahu pasal ni pun, dia cool aje.
Reaksinya buat aku lega dan tersenyum.
Tu pasal aku sayang dia...hihi.

Gambar di atas di ambil pukul 745 pagi tadi.
Arif, walau dia buat aku sedih kerana lappy itu,
tapi dia juga yang hari-hari buat aku tesenyum.
Dialah teman suka duka aku bila semua yang lain sibuk dengan urusan lain.
Makan kuih nagasari kesukaannya, senyummu adalah penawar duka ibu nak!

Ibu sayang anak-anak ibu.

_ _ _ _ _ _ _
Sent from my Nokia phone :)

21 comments:

  1. hahahah ariq oh ariq..itulah anak2 kan kak ..kadang2 dia buat kita nangis..kadang2 dia buat kita senyum...

    ReplyDelete
  2. Itulah Yus... bila semua tak ada di rumah dia jugalah teman bercakap. Apa yg jadi semalam dia dah tak kisah pun... sampai masa dia main dia main, ketawa, menangis dan kadang membuat ibu senyum dan marah, biasalah.

    Kalau dah besar semua macam anak kakak kita akan merindui zaman macam Arif ini...

    ReplyDelete
  3. Kata orang 'anak itu adalah racun dan mereka juga adalah penawar'. :)

    ReplyDelete
  4. Semua kasih sayang ibu dicurahkan untuk mu (anak). :-)

    ReplyDelete
  5. semoga arif terus menjadi penawar hati ibu yer..

    ReplyDelete
  6. betul!! kita nie ibu wlau marah camne sekalipun..ttg thibur dgn telatah anak2 kan..merekalah segalanya buat kita :)

    ReplyDelete
  7. hehehehe
    anak2 memang segala2nya kan kak=)
    x pe..senyum je..hehehe

    ReplyDelete
  8. Betul macam kata kakcik tu, anak tu racun dan dia gaklah penawar..be cool..:)

    ReplyDelete
  9. Anak2lah pengubat segala suka duka kita baik bergelar ibu atau ayah....
    Sedap kuih nagasari yg arif makan tu...

    ReplyDelete
  10. memang anak2 lah segalanya.. camna pon, manusia kecik besar semua nya tak sempurna.. tak kisah yg kecik, yg besar pon byk ter-accident macam2.. hehe...

    ReplyDelete
  11. betullah kak yus...anak buat kita menangis dan gembira ....

    ReplyDelete
  12. buruk baik pun.. merekalah kebahagiaan kita kan yus.. semoga tiada masalah serius dgn lappy tu..

    aduhai, kat sini hujan, teringin pula kuih nagasari tu.. manalah nak pergi cari.. he..he..

    ReplyDelete
  13. barang yg lepas jgn dikenang.. kenangkan skrin kecik aje la.. hehe..
    kuih nagasari?
    hehe..btl la kak yus..anak2 lah penyeri hidup kita.. :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah semuanya okay...abg pun cool je...

    akak pkai henpon nokia model berapa yerk? kena msuk sim broadband la yerk?

    ReplyDelete
  15. Anak2 harta yg tak ternilai kan kak, syukur masih boleh dibaiki

    ReplyDelete
  16. semoga arif terus menjadi penawar ibu..

    ReplyDelete
  17. Naluri ibu kan kak, tgk anak senyum ceria hilang marah tu..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...