Wednesday, October 27, 2010

Home » » Sape nak hadiah free dari Paris ? =)

Sape nak hadiah free dari Paris ? =)

'Eiffel Tower Giveaway'

Ini pertama kali di tag untuk buat GA. Tak pernah join sebarang GA pun sebelum ini. Kali ni saja gatal tangan nak cuba. Mana tahu boleh menang...:D Terima kasih untuk MOMMY JUE tag akak ye. Dan terima kasih juga untuk Nadia Farahida (dia dtg tgk ni..kuikuikui) yang buat GA ni.

Kenapa aku join GA ini? Sila tengok tajuk entri dan tajuk GA ni? So, selain sebab sudah di tag, sebab utama yang lain NAK HADIAH DARI PARIS (gedik jer bunyinya..huhu) lah kan...hehe.

Untuk menambahkan bilangan pesaing, kalau join sorang2 tak best lah pulak aku nak tag :


Untuk kawan blogger yang di tag atau mungkin ada yang lain nak join sekali, syarat-syarat giveaway ni memang mudah. (Apa lagi, kliklah kat syarat2 tu untuk turut serta yer!!!) Tarikh tutup penyertaan ialah pada 20.11.2010, 12.00 PM
 
Semoga kita sama-sama berjaya...:)

~ يوس ~

4 comments:

  1. kak! gud luck~ nk folow akak la..huhu~

    ReplyDelete
  2. @Sae
    same to u, tq follow akak, tp mcm mana nak gi blog sae yer? tekan kat nama tu takde link ke blog pun..huhu

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...