Wednesday, October 27, 2010

Home » » Family Outing - Makan Pizza

Family Outing - Makan Pizza

Ini last Sunday punya cerita. Sebenarnya saja jalan-jalan ke BP Mall sebab SRD nak survey henpon. Henpon kesayangannya hilang di Serambi Rasa dua minggu sebelumnya kot. Ada yang berkenan, tapi survey harga je dulu. Lagipun dah jumpa semula nokia daun yang lama tu, yang dulunya di simpan sebab keypadnya dah susah nak di tekan. Tunggu dululah kot sebelum di ganti.

Seperti biasa, our favorite place bila ke mall ialah Pizza Hut. Anak-anak memang suka sangat makan pizza tapi ibunya tak tahu nak buat pizza. Kalau dulu, masa mereka semua masih kecil, beli yang regular size pun dah cukup. Tapi sekarang, bila mereka dah besar ni, 1 large size + 1 regular size pun tak cukup...huhu. (hint nak suruh ibunya belajar buat pizza sendiri tu )


Kami order pizza jenis baru tu. Memang sedaplah. SRD kata setelah 3 bulan baru keluar makan pizza lagi..hehe. Last makan sebelum bersalin dulu. Tu yang cepat aje licin. 

Seperti biasa memang add on 2 set bread stick tu. Adik yang ambil order tu siap tanya 3 kali, " Betul ke nak tambah bread stick ni?, peliknya. ". Aku pun kompius kenapa dia pelik. Sekali dia kata; "Biasa benda tu yang terbuang, orang tak makan sangat." Anak-anak akak ni semua memang penggemar roti dik, beri aje apa jenis roti pun, mesti habis punya....huhu.


Setelah semua hampir habis, baru teringat nak ambil gambar.
Arif pun turut serta, baru 3 bulan dah makan luar ye Arif....:D
Lain kali kita ajak abah pergi lagi kan anak-anak....:banana sambil jeling-jeling pada abah...hihi. :p:x
~ يوس ~

2 comments:

  1. maksu tgh lpr, nak bread stik!

    ReplyDelete
  2. @Mak Su
    Alamak! Dah habis lah maksu.....lenkali eh..:D

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...