Friday, June 01, 2012

Home » » Blog ibu bila nak masuk tv?

Blog ibu bila nak masuk tv?

Kau perli ibu ya? Bertuah punya anak aku yang sulung Aqil! Takpe, ibu tahu blog ibu ni cerita pasal kita je. Malulah nak masuk tv...hihi.

Sebenarnya hari ni teruja bila menonton rancangan Apa Kata Wanita di tv2 pukul 1 tadi, keluar blog sahabat kita Wahida di tv dalam segmen Blog Pilihan. Wahida sendiri ada war-warkan di blognya. Aku ni pun memang selalu juga tertengok rancangan ni secara tak sengaja. Cuma hari ini memang sengaja dan menunggu dari pukul 12.30 sebab takut terlepas.

Blog My All Wahida, keluar dalam rancangan ni pukul 1 tadi. (image ehsan google)

Anak-anak semua sibuk nak tengok cd Ice Age yang dah berkurun lama tu di tv. Aku suruh mereka tengok di bilik aku, tapi mereka tak nak mulanya. Sibuk nak tengok di tv lebih besar kat depan ni. 

"Tak boleh, tak boleh. Ibu nak tengok blog kawan ibu masuk tv ni. Pegilah tengok cd dalam bilik ibu tu!"

"Ha! Blog kawan ibu masuk tv? Wah! Blog ibu bila pula nak masuk tv?", kata Aqil.

" Blog ibu lain tahunlah!', sambil tersengih macam kerang busuk..hahaha.

"Nanti, kalau blog kawan ibu keluar kat tv tu panggil Aqil tau! Aqil pun nak tengok"

Hehe....punya excited anak aku, dia pun nak beri sokongan. Sama rasa teruja.

Lama juga menunggu, bila nak keluar ni? Dok tengok peserta pertama segmen apa ntah masak resepi dia. Dah nak akhir-akhir baru keluar blog Wahida di tv. Teruja gak tengok, sebab dia keluarkan sebahagian entri-entri Wahida di blog dalam tu. Blog My All terpilih sebagai Blog Pilihan kerana  blognya banyak menceritakan tentang pengalamannya melancong dan melawat tempat-tempat menarik di sana sini. Tahniah Wahida!

Kemudian dapat komen ini pula di entri tadi.


Oh! Ibu pun bertuah jugalah Aqil! Tak sangka pulak ada ole-ole kecik bakal di terima dari Wahida. Terima Kasih daun keladi, lain kali boleh beri lagi...hihi.

Tumpang seronok sebab blogger yang kita selalu baca dan masuk blognya semakin maju jaya dalam dunia blogging, takdelah mengharap apa-apa balasan. Apa pun terima kasih ya Wahida. Sayang Wahida juga!

Tahniah! Semoga blog My All Wahida terus maju jaya.


~ يوس ~

9 comments:

  1. huwaaaaaa!! bertambah terharu lagi...siap buat n3....rasa nak nangis...sayang akak ketat2 lah!!

    anyway tengs a lot kak sbb support MY ALL dari dulu lagi...

    siap suh anak2 tgk tv kat bilik akak pulak ye..sian dorang...

    anyway, tengs again ye kak...nnt dah habis cuti sekolah kang, saya pos ye...

    ReplyDelete
  2. tak dapat masuk tv..dapat ole ole dari blog orang masuk tv aci jugak kan..baik dari kami tak dapat apa2 ni..waaaa...

    ReplyDelete
  3. eekekekke sabor je adib ..
    haa yus ..
    nanti hantar lah email
    ieda nie x buat lagi promo pasal program nie .. x pandai lah huhu

    tahniah buat wa juga
    x dpt nak tgk .. kerjaaaaaaaaaaa huhuhu

    ReplyDelete
  4. Waahh sempat yer tgk TV.. dpt hadiah FM lagik.. bestnya.. :)

    ReplyDelete
  5. wah kak yus...mmg rezeki la tu.. kak wahida pun siap touchg2 lg..

    ReplyDelete
  6. tahniah kak yus... dpt ole2 lagi dari wahida.

    izan tak sempat tgk pun tadi...

    ReplyDelete
  7. hm, nnti dptlh masuk....

    ReplyDelete
  8. wahh..untung la blog akak tu masuk tv..
    tahniah kak wahida..kak yus pun..dpt fm dari pemilik blog..
    semoga terus memberi inspirasi berblog :)

    ReplyDelete
  9. Blog Yus pun boleh msk tv juga,byk berkisarkan family......

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...