Thursday, June 07, 2012

Home » , » BE baru Jun| UV sepanjang cuti dari blog| Cek kedua nuffnang bakal tiba

BE baru Jun| UV sepanjang cuti dari blog| Cek kedua nuffnang bakal tiba

Entri untuk rekod peribadi aku sendiri. Dah lama tak coret-coret pasal nuffnang di sini. Sebenarnya sedikit teruja, selama seminggu blog ini tidak berupdate kerana aku bercuti-cuti di Terengganu, tapi ia masih tetap bernyawa. Masih punya pengunjung, masih menerima BE baru dari nuffnang dan tambah menggembirakan hati bila aku dapat email dari nuffnang. Email yang memberitahu mengenai cek kedua nuffnang yang bakal aku terima. Mungkin juga sudah tiba di rumah tapi aku masih cuti-cuti di rumah emak ni kan. Tak nampak lagilah ceknya...hehe.

Apa pun ini semua menjadi pemangkin semangat aku untuk terus berblog. Blog kecik aku ini yang followernya pun tidaklah sebanyak mana, tapi syukur, ada yang sudi baca celoteh aku yang entah apa-apa ni kan.

Terima kasih pengunjung blogku, terima kasih nuffnang!

2 BE baru muncul June ini dan 1 BE yang masih bertahan. TQ nuffnang.

UV blog ini sepanjang aku bercuti dari blog. Masih menerima UV yang memberangsangkan walau tiada entri baru. Teruja rasa....alhamdulillah.

Payment advice untuk cek kedua dari nuffnang. Walau tidak sebanyak mana, jadilah dari tiada. Terima kasih Nuffnang. Jangan lokek beri BE lagi ya.!

p/s: Hari ini juga menerima berita aku dapat anak buah baru lelaki dari my sil. Tahniah ya Ana! Esok boleh tengok anak buah baru@sepupu baru untuk anak-anak aku ni.

~ يوس ~

20 comments:

  1. Tahniah Yus.

    Kakcik pun baru dapat satu BE dari nuffnang untuk bulan ini. Jawabnya setengah tahun lagilah baru dapat tebus jumlah minima...

    ReplyDelete
  2. tahniah yus ..
    ieda punye BE datu dah jadi ME .. tinggal satuu je layie .. alhamdulillahh , janji ada ke
    x lah sia2 kita berblog , ada lah juga hasilnya kan ;)

    ReplyDelete
  3. tahniah yus


    nuff dah majuk ngan ayu.. Giteratti ayu dh kena tarik...

    ReplyDelete
  4. tahniah yus..tumpang hepi gak

    ReplyDelete
  5. Tahniah dpt BE baru;kaknya ada 1BE je lagi tp setakat ni ada je BE baru jika dah bertukar ME!

    ReplyDelete
  6. tahniah kak yus...

    tumpang seronok bila tgk kawan2 dpt cek dari nuffnang. ada juga hasil dari berblog suka2 ni kan...

    ReplyDelete
  7. Tahniah kak yus!!! Aju lum dpt2 BE baru lagi, emmm syok tgk be Akak Ada 3 gitu

    ReplyDelete
  8. Tahniah dpt anak sedara baru dan duit baru hehehe

    ReplyDelete
  9. yus tahniah..wlaupun bercuti tapi dapat kabar gembira..

    ReplyDelete
  10. As salam Yus,

    Lama tak menjenguk ke sini... Buka2 tgk good news... Tahniah! Bolehlah shopping2 sikit ye tak :))

    ReplyDelete
  11. Bile dpt mcm ni kira bonus la berblog...
    Ksian kt sy smpi skrg x paham mcmane aplikasi nuffng ni WALAUPUN iklan nuffnang ada dlm blog sy..haha biaq p la..

    ReplyDelete
  12. Tahniah Yus... dah cash-out bolehlah beli hadiah utk anak buah baru ye..

    ReplyDelete
  13. Alhamdullillah rezeki tuh Yus.. teruskan berblogging yer.. :)

    ReplyDelete
  14. tahniah Yuss... saya lak masi tak paham lah ngan Nuffnang ni.. apaseal duit saya masi rm30? hahahaha... nampak x alert langsung

    ReplyDelete
  15. Tahniah kak Yus. Seronok kan, ade gak hasil. Tapi saya sampai skang x faham lagi ngan Nuffnang nie.. Cian kan.!~

    ReplyDelete
  16. alhamdulillah rezeki kak yus... masz ntah bila la boleh cash out, sekali pon belum pernah, harap2 lepas ni boleh dah merasa duit dari nuffnang... hehe

    ReplyDelete
  17. tahniah kak.. Alhamdulillah rezeki..
    sy pun ader 3 be skrg tp earningnya x la byk mana pun..
    ok la kan drpd x der langsung.. hehe..

    ReplyDelete
  18. tahniah kak yus..
    semoga bersemangat utk terus berblog..

    tahniah jugak utk kehadiran anak buah baru..

    ReplyDelete
  19. ...tahniah dpt dua berita sekaligus :)

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...