Wednesday, May 30, 2012

Home » , » Suami biasa vs Suami luar biasa

Suami biasa vs Suami luar biasa

Dapat image ini dari fb page Tautan Hati. Suka sangat dengan apa yang di tulis antara suami yang biasa dengan suami yang luar biasa.

Aku letak di blog ni supaya suami tersayang baca. Aku tahu dia suka baca blog aku senyap-senyap...hehe. Juga untuk di kongsikan dengan kawan-kawan yang lain. Apapun, aku syukur punya suami yang dah hampir nak capai status suami luar biasa tu, cuma perlu di top-up sana sini sikit....alhamdulillah. Terima kasih abang kerana menjadi suami, bapa dan ketua keluarga yang baik untuk kami. Semoga akan menjadi lebih baik lagi....InsyaAllah.

~ يوس ~

12 comments:

  1. bagus info ni tuk para suami hhee...alhamdulillah,syukur dapat suami yg baik =)

    ReplyDelete
  2. tq for the info kak...saya suka baca..setiap suami ada kekurangan dan kelebihan..

    ReplyDelete
  3. akak pun syukur juga coz dpt suami luar biasa wlau kena topup gak sikit2 sana sini.

    ReplyDelete
  4. harap2 suami biasa akan mnjadi luar biasa bila baca info ni...kena suruh suami akak baca jugak ni...

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah...tq for sharing...
    hehehe.insyallah..mudah2an en somi cma pun akak ikut sifat luar biasa itu..
    cma doakan utk kak yus sekali.. :)

    ReplyDelete
  6. alhamdulillahhh yus, semoga kita sentiasa diberikan peluang utk menjadi yg terbaik buat suami dan keluarga kita, aminnnnn

    ReplyDelete
  7. moga suami kita semua kekal membahagiakan & menyayangi kita selamanya...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah..moga bermanfaat..

    ReplyDelete
  9. patut print tampal kat bilik bagi para suami tengok :D

    ReplyDelete
  10. i like... share kat fb ye.. tak izin pun nk share jugak

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila2, saya pun ambil dari fb...:)

      Delete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...