My other Blog

Wednesday, July 20, 2011

Home » » Lukisan dari pokok padi: Sukanya aku tengok gambar-gambar lukisan ni..(^_^)

Lukisan dari pokok padi: Sukanya aku tengok gambar-gambar lukisan ni..(^_^)

Aku nak kongsi dengan semua satu entri dari seorang sahabat aku bertajuk "Lukisan di sawah padi Jepun secara live!" .

Asmara ni, sahabat baik aku  masa kami sama-sama di UK dulu. Sama-sama kerja di Pro Co masa kami di Sheffield.

Sekarang dia di Jepun. Entri dia yang terbaru ni memang buat aku tertarik. Tak pernah tahu pun, tanaman padi boleh jadi lukisan hidup.

Sangat berseni betul rakyat Jepun ni kan..

Aku kongsi di sini dua keping gambar yang aku ambil dari blog dia...

As, minta izin ya kongsi di sini...hehe

Cantik kan. Tak sangka ini ialah lukisan hidup dari pokok padi..huhu

Dari dekat, SubhanaAllah. Baru tahu ada pokok padi warna warni ya...

Ok, tak boleh tunjuk lebih-lebih. Korang nak tengok lagi gambar-gambar lain, dan cerita di sebalik lukisan-lukisan ini, silalah terjah blog As di sini ya.

Cantik-cantik semua gambar.......

Sangat kagum denga seni orang Jepun ni ya As. Ni yang teruja nak pergi Jepun ni...huhu

~ يوس ~

17 comments:

  1. memang cantek....

    hai bukan kah kita hari2 ka ke jepun?hehehhe...(dgn cara bc blog lepa la...hehehehhe..)

    ReplyDelete
  2. padi ni kena sembur dgn cat ke? atau mmg betul2 ada warna?

    ReplyDelete
  3. Sungguh besar anugerah Allah kepada manusia yang membuat lukisan itu.

    ReplyDelete
  4. kita teruja !




    *sedangkan tengok padi kat sini pun dah tak tau nak cakap apa ini kan yang spesel camni..

    ReplyDelete
  5. mmg cantikla pic nie..

    p/s: nama yus nie sama dengan nama bos sy.....sy panggil dia pn yus heheheee

    ReplyDelete
  6. akak!!! hehe.. lajunya terus buat entry. cantikkan! dulu tengok kat email je, ni dapt tengok secara live. mmg berseni org2 jepun nih. :D thanks kak.

    ReplyDelete
  7. penah tgk seni padi ni..mmg cantikkkk

    ReplyDelete
  8. serius nih lukisan hidup dr pokok padi...mcm x percaya...hehe tapi mmg cantek..terbaik...

    ReplyDelete
  9. cantiknya kak! serius dorg sgt kreatif~

    ReplyDelete
  10. dah tengok beberapa tahun lepas..mmg kreatif dorang ni kan..

    ReplyDelete
  11. kreatifnya diorg ni kak....mcm real jek

    ReplyDelete
  12. kagum sgt tgk.. mmg kreatif betul..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jemput Like FBPage saya jika sudi ya..:) Terima Kasih