Saturday, September 03, 2011

Home » » Kad Raya 2011 untuk semua....

Kad Raya 2011 untuk semua....

**Pos Melekat sehingga Syawal 1432H**
- Untuk entri terbaru silalah lihat entri berikutnya-

Salam semua....

Minggu ni pastinya hari-hari terakhir bekerja,
sebelum semua pulang ke kampung untuk berhari raya kan...

Minggu depan pasti persiapan lebih sibuk,
dan makin ramai yang tidak menjengah ke blog.

Jadi aku ambil keputusan untuk berikan kad raya berserta lagu raya ini bermula minggu ini,
sebelum blog semakin sunyi.

Kepada semua pengunjung blog ini,
sudi-sudikanlah menerima kad raya dari aku yang tak seberapanya ini.
Dan andai kiranya selama kita berbicara menerusi blog ni,
Ada yang terasa hati, terguris perasaan.
Tersilap kata dan komen yang di berikan...
Ampun dan maaf di pohonkan...

Moga Ramadhan dan Syawal tahun ini membawa lebih rahmat kepada kita semua...





D.J. Dave - Menjelang Hari Raya





Lagu Raya - Sudirman - Balik Kampung

Powered by mp3skull.com


Bagi yang pulang ke kampung tu,
Hati-hati di jalan raya ya,
Memandu biar berhemah!
Ingat-ingat orang yang menunggu di rumah!
:x:x:x



p/s: Siapa yang duduk area BP tu, atau kiranya anda beraya ke BP, bolehlah singgah ke teratak kami raya kali ini. Tapi kena tunggu raya ke 5 ke ataslah ya...Tahun ini pagi raya pertama kami di Melaka  :x
~ يوس ~

39 comments:

  1. wah bukan mainlagi kak yus..selamat hari raya jugak

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya Kak Yus..mana tau ada rezeki boleh datang ke rumah kan..

    ReplyDelete
  3. selamat hari raya.. menghitung hari je minggu ni..

    kat office ni dah ramai yang pasang lagu raya..

    ReplyDelete
  4. Yus...Selamat Hari Raya buat Yus jugak... maaf zahir batin ye...

    ReplyDelete
  5. ni kira saya dapat la kan? keh keh~~tq kak~~

    ReplyDelete
  6. Selamat hari raya Yus,minta maaf zahir dan batin jika selama kita berblog Nurul ada menyakiti hati Yus.....Jemputlah dtg ke rumah(oppss...rumah MIL)Nurul thn nie raya Melaka lg......

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya yus..maaf zahir batin andai ade komen atau n3 akak menggores perasaan awk deh..hehe

    ReplyDelete
  8. tq tq tq :)
    kami dh bls tau, ader kat sidebar TLF :)

    ReplyDelete
  9. Selamat hari raya in advance kak...Aju pon nk minta maaf atas kekasaran bahasa di blog mahupun di komen

    ReplyDelete
  10. kita amik kad raya ni ya...
    salam aidilfitri utk yus sekeluarga ~

    ReplyDelete
  11. Selamat hari raya kak yus..maaf andai ada salah silap kita di alam maya ni ye:)

    ReplyDelete
  12. selamat hari raya sis..maaf zahir batin..

    ReplyDelete
  13. Kakak pulak balik Bp dulu tahun ini. Selamat hari raya, maaf zahir & batin juga dari kakak Yus...

    tak sabar nak tengok gambar bujang kecik Yus tu beraya....

    ReplyDelete
  14. dah terasa kemeriahan raya.. Selamat hari raya utk yus sekeluarga.. Maazf zahir dan batin juga andai ada silap dan salah yang pastinya tidak disengajakan.. terima kasih yer atas ucapan tu..

    ReplyDelete
  15. thanks yus..

    bp tu kat mana yek?
    dekat tak dgn klia nih...hehe

    ReplyDelete
  16. terima kasih...memang pun skg ni mood keja dah kurang...ni memang minggu last utk bekerja...D cuti sama mcm cuti sekolah...yahooooo.....

    ReplyDelete
  17. yea...yea..dah nak raya..huhu..

    selamat hari raya tuk akak n family jugak..:)

    ReplyDelete
  18. Selamat hari raya Yus....kemaafan jua dipinta andai ada trkasar bahasa...

    ReplyDelete
  19. Selamat Hari Raya YUS. Maaf Zahir Batin juga.

    Semoga raya kali ini lebih meriah dan ceria. Hati-hati di jalan raya ok.

    Ehhh... duit raya takda eh? Ahaks!

    ReplyDelete
  20. selamat hari raya yus...
    sama2 la kita menjadi pengguna jln ry yg bijak..insyaAllah semuanya selamat..

    ReplyDelete
  21. selamat hari raya utk awak sekeluarga..

    saya pun hendak meminta maaf jika sebarang komen saya mengguris perasaan awak dan sekeluarga

    ReplyDelete
  22. yus..pandai yus buat kad..terima kasih yus..dan selamat hari raya jugak buat yus dan keluarga.

    ReplyDelete
  23. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  24. selamat hari raya jugak kak,kreatif tu akak buat...yana ingat nk cuba gak..tapi tak sempat rasanya nk buat card ni..selamat hari raya,maaf zahir batin,hati2 di jalan raya...

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum Yus,

    Salam kenal. Selamat hari raya aidilfitri untuk yus sekeluarga.

    Terima kasih sudi singgah blog saya dan follow. Saya dah follow.

    ReplyDelete
  26. Selamat hari raya juga buat akak sekeluarga...

    ReplyDelete
  27. Salam Yus..
    Akak pun ucapkan Selamat menyambut hari raya buat Yus sekeluarga ye..semoga bahagia dan gembira dipagi lebaran nanti...:)

    ReplyDelete
  28. kak yus..sama ari raya jugak..maaf zahir batin..pandu hati2 tau...

    ReplyDelete
  29. selaamt menyambut hari lebaran
    semoga gembira di hari raya

    ReplyDelete
  30. salam lebaran yus ...
    kita amik .. kita amikkk :)

    ReplyDelete
  31. camat ari raye kak

    maaf zahir batin

    ReplyDelete
  32. bestnya dpt kad raya..terima kasih kak yus

    ReplyDelete
  33. selamat hari raya kak yus dan keluarga

    ReplyDelete
  34. Akak!! selamat hari raya, maaf zahir batin! taun depan jemput datang beraya. hehe.. ;D syoknya suasana hari raya.

    ReplyDelete
  35. SALAM RAYA AIDIL FITRI..
    MOGA SEMUA DIBERKATI..
    MINTAK MAAF SE-IKHLAS HATI..
    ENJOY LA SEMUA BERAYA NANTI..

    ReplyDelete
  36. Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
  37. Selamat Hari Raya Aidilfitri. :)

    Jom join giveaway dari Wanita2u. :)
    Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

    http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...