Wednesday, September 07, 2011

Home » , » Wordless Wednesday #2: Aktiviti Raya ke 6: Cer teka kami di mana ya??

Wordless Wednesday #2: Aktiviti Raya ke 6: Cer teka kami di mana ya??

Gambar 1

Gambar 2

Gambar 3

Gambar 4

Gambar 5

Gambar 6

Gambar 7
p/s: sila nyatakan gambar mana yang paling anda suka??:)

~ يوس ~

31 comments:

  1. Yus... kat pantai mana nie? Kakak suka gambar yg last!! Budak comel dan cerdik nie....

    ReplyDelete
  2. seperti ku kenal ini,
    tapi di mana ya?

    hehehe

    hiway baru senai desaru kan...

    tu mesti balau kan...

    tahu dah... hihi

    ReplyDelete
  3. Pantai mana yea Yus?....suka tgk gambar last si Arif nampaknya suka mandi laut,x takut ombak ke dia?

    ReplyDelete
  4. Seronoknya bermandi manda. :)

    ReplyDelete
  5. X tau kat ne. Tp suka sume gambar. Hehe.. Selamat hari raya kak yus! 

    ReplyDelete
  6. wah.. semuanya ceria bermandi manda di hari raya.. gambar no.7 tu of courselah paling gempak.. comel sangat aksi dia..

    ReplyDelete
  7. haihway baru kan desaru senai...huhuhuuuu betul tekaan ku...

    ReplyDelete
  8. salam syawal yus .. mohon maaf lahir dan batin selama perkenalan kita :)
    hermm pic pertama mcm tahu , di Pulau Pinang kan .. yg pantai2 nie x dpt nak teka sbb pernah ke pinang tapi x pernah ke pantai2 nie :)

    ReplyDelete
  9. tak tau..hehe, amboi SRD ngan anak2 suka..

    ReplyDelete
  10. Semua pon suke kak, dh lama x mandi laut, seronok tgk diorg happy

    ReplyDelete
  11. suke tengok anak2 bersuka ria mandi manda mcm tu...

    gambar yg last tu...

    ReplyDelete
  12. Mcm kat Penang ja? Kata balik Pulau kot..tul ke??

    Work in Progress

    ReplyDelete
  13. yg pasti pulau pinang..spesifik..tak tahu...

    ReplyDelete
  14. suka gambar 5...
    manis senyuman nya..:)

    ReplyDelete
  15. paling suka gambar no 7 sbb nampak dia hepiiiiiiiiiiiiii sgttttttt

    ReplyDelete
  16. semua gambar saya suka~keh keh~

    ReplyDelete
  17. batu feringgi ker>heheh..sori kalau salah..kami plan nak raya ke penang tapi terlepas ke trengganu..tapi tak mandi laut..mandi pool je

    suka tgk tema raya akak..nak wat la utk next year

    ReplyDelete
  18. Jambatan tu macam kat Muar je...tp tempat mandi manda tu macam tkde kat Muar...kat B.P ke Melaka?

    ReplyDelete
  19. Suka gambar no.5 & no.7 hehe comel je posing camtu..

    ReplyDelete
  20. kenapa gambar no 6 dan 7 x keluar erk..

    ReplyDelete
  21. jambatan nak ke Tg Balau yea Yus.. Hway baru buka tu ke?

    ReplyDelete
  22. assalam yus..suka gambar 7..gamabr ariff yang riang ria dapa main air

    ReplyDelete
  23. Apalah design jambatan skrg same je.. Nasib baik Ana tahu, jambatan kedua Muo ade line kaler kuning. mesti bukan Muo.

    Arif comel!

    ReplyDelete
  24. akak suka gmbar 7..comel sngat!!!

    ReplyDelete
  25. xtau kat mana la yus..hehe

    akak suka gmbr ariff yg last tu..comey sgt2..

    ReplyDelete
  26. kalau dah nampak jambatan p.pinang tu...
    harusnyelah batu feringgi..
    hehhe..
    suke tgk gambar yg last sekali tu...hepinya dia!

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...