Tuesday, September 20, 2011

Home » Kemana hilang?

Kemana hilang?

Salam semua...

Lama juga aku tak update blog. 2 minggu lebih kurang. Entri terakhir 8 Sept yang lalu. Jengah blog sendiri pun malas, apa lagi jengah blog orang. Ada juga BW, tapi dalam senyap saja.

Tapi, rasanya tiada yang perasan pun kot. Tiada yang cari aku pun..huhu. Adalah pertanyaan dari my sil, kenapa lama juga aku sepi. Dan semalam kak Ati Masrif pula bertanya. 

Secara ringkas, aku sepi sekejap kerana :-

  • Majlis Marhaban Raya Taman - 4 hari
  • Diri sendiri demam, Aqil demam, Alia demam.
  • Anak-anak di rumah sempena cuti UPSR
  • Balik kampung beraya lagi.
  • Rasa tak cukup tangan dengan urusan rumah....huhu, PENAT!

p/s: Entri pemanas sebelum enjin blog aku bergerak laju semula. Uolls semua apa khabar agaknya?

~ يوس ~

24 comments:

  1. 2 minggu ok lagi kak. nadiah sepanjang puasa tak update blog. tak rajin nak update :p

    ReplyDelete
  2. lama sungguh menyepi ye kak yus :)

    ReplyDelete
  3. hari2 tgk bloglist tu kakyus kot ada entri terbaru hehe..musim raya ni ramai yang menyepi lagi..

    qema anak beranak pun baru sihat dari demam juga ni..

    ReplyDelete
  4. salam singgah Yus,,

    kakyong pun baru nak memanaskan jejari.. sbb hampir 6 minggu berehat @ tak berblog.. :)

    ReplyDelete
  5. kalau musim raya ni memang akan busy punya..macam-macam kenduri dan open hse ade :)

    ReplyDelete
  6. Johor kalau tak ada marhaban macam tak raya kan Yus... rata-rata masih ada marhaban lagi. Tahun ini taman kakak dah kata kena habiskan sebelum habis syawal sebab tahun lepas terlajak 2 hari masih nak ucap Selamat Hari Raya masa berucap selepas marhaban...:)

    ReplyDelete
  7. ohh patut sunyi sepi. hihi..moga dah sihat budak2 tu. :)

    ReplyDelete
  8. rindu kat akak..asik nengok je blog akak tapi diam je..saya siap tanya SRD lagi, tapi dia cakap akak demam..

    ReplyDelete
  9. Jawatan sebagai isteri dan ibu memang satu jawatan yang sangat hebat. :)

    ReplyDelete
  10. Byk aktiviti tu kak, pttla x smpt update blog ye, Bgsnya Ada majlis marhaban raya tu, kt sini kurang dipraktikkan bgtu

    ReplyDelete
  11. patut la sepi je blog akak ni..rupa2nya sibuk..salam aidilfitri,kak...

    ReplyDelete
  12. patut la lama nyepi..
    huhu...
    selamat kembali...
    :)

    ReplyDelete
  13. munna menyepi sebab tak ingat password sendiri kak...

    ReplyDelete
  14. patutla sonyap je...

    anak upsr yg paling penting kena setle kan dulu...

    lega tak skang dah lepas?

    leh sambung kolek duit raya kan...hihih

    ReplyDelete
  15. Patut ler mnyepi..mmng skrang ni musim demam kot....ramai yg mngalami masalah ksihatan...Alhmdulillah kalau Yus dan anak2 dah sihat.....

    ReplyDelete
  16. selagi dalam bulan syawal
    kan yus..mmg bizi

    lagi pulak kalau lama tak
    buat n3...malas je nak mula kan :)

    ReplyDelete
  17. takpe takpe... satgi dah free sambung update ya...

    ReplyDelete
  18. patut la sunyi sepi jer..byk urusan ye nak kene buat...

    kak ain pun same jugak kejap timbul..kejap tengelam...

    ReplyDelete
  19. Yana baru nk tanya hari ni kat shoutbox...hehe..

    ReplyDelete
  20. dee sihat je..patutlah menyepi eh sis..bz rupanya..

    ReplyDelete
  21. OOO...BZ RUPA2NYA....


    D PUN.....BLOG TU DAH NAIK SAWANG DAH PUN...*TIBA2 MALAS LA PLAK*....

    ReplyDelete
  22. hi yus...akak pun baru update blog slps lama berhari raya

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...