Wednesday, August 03, 2011

Home » » LessWord : Slideshow kami di Tanjung Emas Muar

LessWord : Slideshow kami di Tanjung Emas Muar

Hari ini pun kurang masa di depan pc.
Aku nak kongsi gambar-gambar yang kami ambil sehari sebelum puasa di Muar tempohari.
Enjoy the slide....:x




    Ok. Menu berbuka hari ini InsyaAllah....
  • Nasi goreng mentega
  • Daging Merah Ala Thai
  • Ayam goreng berempah
  • Cucur Udang
  • Carrot susu
  • Semua ambil resepi dari dapur kak Nor Secubit Garam tu kecuali cucur udang dan ayam goreng berempah. Masa untuk ke dapur
~ يوس ~

13 comments:

  1. Kakak kena klik 2 kali baru puas pandang scenary yg cantik yus. Banyak nak memasak tu....:)

    ReplyDelete
  2. Suka tengok gambar dan juga senarai menu tu kak yus, sebab duk cari idea nak masak apa ni..carrot susu best juga tu:)

    ReplyDelete
  3. tak nak jemput saya ker berbuka sekali? ahakssssssssss

    ReplyDelete
  4. cantikkan tengok matahari terbenam..mcm dalam dunia sendiri kejap..yus..macam dah terbau ayam goreng berempah tu...nak ikut kedapur jugaklah...

    ReplyDelete
  5. Sdp2nya menu tu kak, ni tgh ujan, rasanya tk smpt nk msk coz msti jem nk blk ni, tunjuk jela haha

    ReplyDelete
  6. walaupun tak guna dslr tapi nampak cantik dah syahdu. kalau guna kamera dslr pun tapi objeknya tak cantik, gambarnya tak cantik juga kan ?

    pakngah teringin nak buat slide. gambar rumah dari mula bina hingga sekarang tapi tak reti. ada ke cara mudahnya ? sori bertanya. kalau susah nak jawab, tak jawab pun tak apa. kalau nak jawab pun ok juga !

    ReplyDelete
  7. wallah...menu yg sgt menarik tu...nak tumpang semeja boleh?

    ReplyDelete
  8. amboi..sakan you..akak lepak kedai mkn sblum poso tu..melepek kan..

    menu tu mmg terangkat..kalu dok sbelah umah yus..akak tapau doh..hahahaa

    ReplyDelete
  9. seronok layan gambar2 tu.. cantik tempat tu yer yus..

    ReplyDelete
  10. Assalam yus..banyaknya menu yus..akak belum berpeluang nak masak2 berbagai jenis lagi..kesuntukan masa..
    akak suka tengok slide tu..cantik2 gambarnya.

    ReplyDelete
  11. selamat berbuka kak yus , amboi banyaknya juadah berbuka hari nie.. meh anta sini sikit kak hehe..

    ReplyDelete
  12. terpandang muka kak yus ni teringat kawan izan zaman belajar dulu. kebetulan plak dia pun org pt raja...

    bestnya menu akak... sonok anak2 akak berbuka kan...macam2 ada~

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...