Wednesday, July 17, 2013

Home » » Nuffnang Julai 2013

Nuffnang Julai 2013

Hampir sebulan tak update blog langsung. Sekali buka akaun nuff ada 5 CPUV (BE) baru untuk bulan Julai. Kenapa ya nuff ni suka bagi CPUV masa orang malas update blog?....huhu.

Apa pun alhamdulillah, rezeki bulan Ramadhan walau pun ciput je....:) 

~ يوس ~

7 comments:

  1. mmg pun, dia suka bagi kalau kita xde idea nak menulis
    sy ada 4 ketui

    ReplyDelete
  2. Nuffnang tengah me riah sekarang ni, ramai blogger dapat CPUV bulan posa ni ;D

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...