Thursday, July 25, 2013

Home » » Amani : Ngoceh dan berbarut

Amani : Ngoceh dan berbarut

Hari ke 41 hari ini. Lagi 3 hari cukup 44 hari berpantang. Namun aku rasa aku dah tak macam orang berpantang pun. Makan je masih pantang dan jaga, tapi bab lain semua dah main redah je. Bab jalan, bab buat kerja, anak dah ramai ni tak bolehlah manja-manjakan diri sangat kan.

Hari ni nak kongsi gambar-gambar terbaru Amani lagi.

Amani dah mula pandai di ajak berbual 'ngoceh'. Pagi-pagi je mulalah nak berborak dengan kita. Masa nilah yang paling seronok kita melayan kan. Rasa macam dia pun faham je apa yang kita cakap...hehe.

Amani berbarut. Masa ni dia baru lepas mandi. Bila dah pakaikan barut tu, teringat rasa sebelum ni tak pernah ambil gambar anak2 dengan berbarut saja. Kenangan ni, bila dah besar sikit nanti, takdenya kita pakaikan dia barut kan.


 
 ~ يوس ~

9 comments:

  1. alololo omei nya barut dye.hehe

    ReplyDelete
  2. Salam k.yus..
    Alahai..comeynye tgk amani ni ...merah2 pink!
    Cma klu ngn bby pun, suke melayan sembang time bby baru nk bljr mngacah ni... eee...geram,

    ReplyDelete
  3. comelnya..
    a'ahler.. rasa macam takde pulak gambar kenangan anak2 masa time berbarut.. erkk.. adakah kena ada lagi baby lain.. kehkehkeh.. ;)

    ReplyDelete

  4. Comelnya Amani!!!..macam abang Arifff aje muka dia...:)

    ReplyDelete
  5. putih nya..macam jepun...

    ReplyDelete
  6. time dia pandai borak2 ni la yg best melayannya..ramah tamah je mulutnya tu...:-)

    ReplyDelete
  7. comel je walaupun cuma pakai barut

    ReplyDelete
  8. macam2 ekspresi amani dah pandai ngoceh tu kak. sikit hari lagi dah makin rancaklah berbual dgn ibu tu.

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...