Wednesday, July 17, 2013

Home » » Amani Zuhrah dah sebulan

Amani Zuhrah dah sebulan

Pejam celik, pejam celik dah sebulan pun Amani pada 14 Julai lalu. Rasa baru je update mengenai kelahiran dia kan.

Kira hari ini aku dah berpantang 33 hari. Cepat masa berlalu. Memang malas betul nak jengah blog sekarang ni. Kuranglah cerita Amani. Mesti Amani jeles sebab dulu masa Arif banyak betul ibu update cerita di blog. Tapi ibu dia ni rajin update di instagram dan fb. Rasa penuh muka Amani di insta setiap hari....hihi.

Ni pun gambar ambil dari insta.

Amani berwajah baru pada 6 Julai yang lalu ketika usianya 22 hari. Cukur sendiri saja, abah cukur, ibu pegang. Anak-anak kami memang semua di cukur sendiri.
Dua wajah Amani. Satu sehari sebelum rambutnya di cukur, kedua selepas di cukur rambutnya.
Dan akhir sekali wajah terbaru cik puan blog bersama ke lima-lima anaknya.

Lima orang permata hati ibu dan abah. Sayang korang semua.
Ok. Terupdate juga blog ini akhirnya....hehe. Sekejap je nak update blog sebenarnya. Rajin tak rajin je kan....

~ يوس ~

26 comments:

  1. assalam cik pusn..mskin muda cantik dan berseri dah ada ank 5 lim ni.betul yus.
    comel2 anak yus

    ReplyDelete
  2. as salam meriahnya family hehehe...saya tak berani nak cukur sendiri hehe

    ReplyDelete
  3. Comelnyerrrrrr :)

    Dah besar keluarga kak Yus, tapi akak mantain muda ;)

    ReplyDelete
  4. anak comey dan ibu pun makin cantik tau...

    ReplyDelete
  5. comelnya amani.tahniah yus.jeles akak yus dah 5 org anak.hepi family..makin muda ceria yus skrg

    ReplyDelete
  6. Ala Yus... kakak sukalah tengok gambar last. Happy semuanya dapat adik baru. Bujang kecik tu jeles tak dgn adik Amani? Muka baby pun macam ada iras Arif juga kan. Cuma adik mata lagi besar...

    ReplyDelete
  7. lama x masuk sini...tup2 dah sebulan ye baby yus...tahniah sekali lg

    ReplyDelete
  8. sebulan dah, kejapnyer rasa.. comel2 anak u tu ! moga terus bahagia ye

    ReplyDelete
  9. alaaa... tak nampak gambar....

    ReplyDelete
  10. as salam...alhamdulillah tahniah di atas kelahiran puteri yang comel dan bertambah-tambah lagi rezeki yus sekeluarga..moga berbahagia di sampiang anak2 yang comel2 itu...

    ps: suka sangat tengok pinture yang last tu...Happy Family!

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah, comey dan sehat nampak anak tu...meriah nyer anak2 ramaikan...

    Salam ramadhan dari bunda...

    ReplyDelete
  12. Salam K.Yus..
    alhamdulillah.. comelnye amani..ade iras2 buka arif ckit.. hihi.. :)

    ReplyDelete
  13. xleh tgk gambarlah..huhu..apapun tahniah atas kelahiran puteri yg comel..

    ReplyDelete
  14. saya rasa mcm tak pernah baca citer pasal aanak nombor 3 tu..heehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu mksudnya diana belum khatam baca blog saya lagi...hihi. Kalau tengok pada label, cerita pasal abid ada 48 cerita tau! Banyak tu....hehe.

      Delete
  15. subhanallah comelnye baby amani....sonok tgk org ade anak ramai nie...meriah kan...

    ReplyDelete
  16. Comelnya baby Amani....
    Suka tengok gambar Yus ngan anak2 tu ..ceria sangat....

    ReplyDelete
  17. comellll
    wah nampak gembira sungguh + bahagia puan blog bersama 5 anaknya

    ReplyDelete
  18. Salam Yus...
    comelnya Amaniiii!!! macam muka ibu dia...seronoklah Yus nak sambut raya nanti, ada permata hati baru, perempuan pulak tu...Yus pun akak tengok macam bukan dalam pantang ajae, berseri-seri wajah tu...sejukkkk akak tengok..:)

    ReplyDelete
  19. sekejappppp je masa berlalu dah sebulan yee yus !
    comell .. putih melopakk

    dah 5 dahhh .. x tambah layie yus .. ;)

    ReplyDelete
  20. Lima org bidadari kecil... Alhamdulillah

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...