Monday, September 24, 2012

Home » » Sentuhan Ajaib Rizalman : Dekorasi rumah yang memukau! | Hati ini.....

Sentuhan Ajaib Rizalman : Dekorasi rumah yang memukau! | Hati ini.....

Hari ini ada rakan fb share link blog Rizalman. Masuk saja blog dia dan lihat entri ini, terpukau! Serius cantiknya sentuhan dia!!! Entri tahun 2010, baru kini aku dapat lihat. 

Perubahan yang paling aku suka tengok adalah yang ini.

Rumah di Parit Jayus, BP dari biasa-biasa aje, 
*

*

*

*

*

*

ting....jadi begini.

Perggh!!!!! Menarik kan!
Banyak lagi hasil kerja yang dia kongsikan di blognya. Boleh lah terjah sana ya. Sumber image di atas semua dari blog Rizalman.

p/s: Minta maaf belum dapat balas jejak semua yang berkunjung ke sini. Cik Puan Blog masih kurang sihat. Batuk, selsema tak baik-baik lagi. Datang pula satu masalah lain yang menganggu fikiran. Selagi belum selesai apa yang terbenak di fikiran tu, rasa macam berdebar-debar saja dan kurang selesa. Bila terpandang kata-kata ini di fb yang di kongsikan oleh seorang teman, rasa macam mengena je dengan diri.

InsyaAllah, bila semua dah terang dan nyata, akan aku kongsikan di sini. Sebagai satu coretan pengalaman sendiri.

Sehingga di lain waktu.....

Salam.

Peluang memenangi rumah idaman anda!!
~ يوس ~ 

21 comments:

  1. yg ni akak dah tgk lama dulu.mmg cantik sgt kan.terus jadi nampak mewah deko dia buat tu.

    ReplyDelete
  2. betul-betul sentuhan ajiab ya, dari biasa2 jadi nampak mewah camtu

    ReplyDelete
  3. mmg cantik..selain reka baju yg gojes tu, pndai jugak dia deko2 rumah ni yer

    ReplyDelete
  4. oh ni semua saya dah tengok dah..memang hebat2 sentuhan rizalman lagi best dari eric..

    ReplyDelete
  5. Kalau rumah kakak nak ting!! macam mana pun tak bolehlah Yus sebab kalau nak di ting kan kena ada fulus juga kan. Semua kena ambil kira. Cantik memang cantik:)

    Berusaha utk mencari penawar apa juga penyakit atau ujian yg Allah beri, kakak doakan dari jauh..

    ReplyDelete
  6. Memang cantikkk..akak suka sangattt...nampak mewah walau dgn.perubahan yg.sedikit.

    ReplyDelete
  7. mmg menarik.. terpikat sgt dgn sentuhannya.. dari biasa2 jd luar biasa.. cantik.. semoga yus cepat sembuh dari demam selsema.. Semoga setiap masalah dapat dilalui dengan sabak mungkin.. Take care dan have a nice day yus..

    ReplyDelete
  8. cantik sesangat.. *teringat lak umah ai yg mmg lg teruk dr pic mula2 tuh..*

    ReplyDelete
  9. Cantik! Pandai dia. Sy pun suka dekor rumah ni kak..

    ReplyDelete
  10. mak aihhh
    terkasima !!!
    x nak tgk lahhhsbb jelessssssss huwaaaaaa

    seyesss macam x caya kan yus
    memang berubah 100% lahh
    warna yg dicat tuu menambah seri dan merubah segalanya
    leh tiruuuuuuuu ngehx3

    yee yuss .. xsemua kita boleh ceritakan disini
    cukuplah kalau kita berkias , kawan2 paham
    tuu dah menenangkan hati kita kan ;)

    ReplyDelete
  11. Memang curlast laa.. cantik sgt.. cam tak caya plak leh jadi gitu.. tapi tu ler kalau nak wat gitu kena ada fulusnyaa kan.. :)

    ReplyDelete
  12. Aduhai....fulus pun ting jgk!.... Tp mmg cantik..

    ReplyDelete
  13. cantik... apapun, semoga Yus sihat semula... skrg mmg musim agaknya.. ramai yg batuk dan demam...

    ReplyDelete
  14. mak oiih..terus jadi luar biasa..:)

    semoga akak sihat2 je pasni..semoga diberi ketenagan hati..insyaallah

    ReplyDelete
  15. wooowooo..tertarik tgk..mmg betul2 cantik

    ReplyDelete
  16. terkesima..
    permaianan cahaya dan susun atur perabot

    ReplyDelete
  17. memang hebat.. tapi kalau kita takde bajet cam dia boleh tengok panduan ni
    http://ligakampung.com/blog/menghias-rumah-anda/

    ReplyDelete
  18. menarik rekaan beliau..

    http://lamandeco.blogspot.com

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...