Saturday, March 31, 2012

Home » » 'Dia' sudah kembali!!

'Dia' sudah kembali!!

Apa yang dah kembali tu kan?

Lappy pink aku dah kembali ke pangkuan aku semalam.

Seronok tak terkata. Entri semalam tu, 'dia' macam dengar dan tahu-tahu je kan. Selepas je entri itu aku publish, dalam pukul 11 dapat panggilan dari kedai komputer kata lappy aku sudah siap di baiki. Alhamdulillah....

Malam tadi juga terus ambil, tapi hari ni dari pagi bz. Petang ni pun sibuk juga nampaknya, tapi sebab tak sabar nak menaip semula guna lappy ni, buka sekejap dan terbitlah entri ringkas ini.

Akan kembali online seperti biasa bila masa mengizinkan. Rindu nak bw macam selalu ni....hehe.

Sekian....

~ يوس ~

16 comments:

  1. Heheheh lega kan kak, pasni bleh bw mcm selalu

    ReplyDelete
  2. Wahhh suka..suka..rindu kat kak yus! Suka dapat jumpa semalam walau kejap je.

    ReplyDelete
  3. memang la rasa tak sempurna tanpa lappy. meskipun lappy aida ni da umur 6 tahun, tanpa dia 2 hari ari tu anta upgrade, tak sempurna!

    ReplyDelete
  4. yeay..!!
    nanti bw blog sy tau kak..hehe

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah.. balik juga cik pink lappy dia. Mesti senyum sampai telinga.. :D

    ReplyDelete
  6. boleh la terus berkarya..

    ReplyDelete
  7. assalam yus.pakaikan baju tebal lepas guna yus..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillaaaah lepas nie, ligatlah yus update ekeke

    ReplyDelete
  9. yeay..legakan bila lappy dah ok..sorry lama tak komen kat sini sbb kt opis xleh nak buka blog yus..moga sihat2 je ye..

    ReplyDelete
  10. ayu lama tak singgah sini..
    hehehe

    selamat berblogging semula yus

    ReplyDelete
  11. Muehehehe…
    Selamat kembali berlappy ^_^

    ReplyDelete
  12. selamat berblogging semula..

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...