Monday, April 29, 2013

Home » , » Ulangtahun Perkahwinan : 12 tahun dan 38 tahun

Ulangtahun Perkahwinan : 12 tahun dan 38 tahun

29 April 2001 - 29 April 2013. 

Alhamdulillah hari ini genap 12 tahun usia perkahwinan kami. Syukur pada Allah.... Terima kasih abang untuk semuanya selama 12 tahun ini dan juga tahun-tahun yang bakal mendatang. Semoga bahagia ini berkekalan hingga ke akhir hayat. 

Dulu berdua, sekarang berenam dan 1 bakal menyusul. Bertujuh pulak lepas ni....Doakan kami gembira dan bahagia selalu....aminnn.
Buat pertama kalinya di hari ulangtahun perkahwinan kami, SRD tiada di sisi. Moga dia baik-baik saja di Osaka sana dan segala urusannya berjalan lancar. ..aminnn.

26 April 1975 - 26 April 2013

Selamat hari ulangtahun perkahwinan yang ke 38 buat pasangan sejoli, Paiman dan Yunasteri, ayah dan emak ku yang sangat aku sayangi. Moga mereka sihat-sihat selalu. Berharap kami juga akan sampai ke tahap ini satu hari nanti...aminn.

My beloved father and mother.


~ يوس ~

25 comments:

  1. MOGA HUBUNGAN SUCI INI AKAN KEKAL SELAMANYA..
    INSAYALLAH

    ReplyDelete
  2. Selamat ulang tahun buat yus dan hubby dan juga mak ayah yus. Moga bahagia dikecapi hingga ke jannah

    ReplyDelete
  3. assalam yus..tahniah..selamat ulang tahu buat yus yang ke 12 dan mak ayah yus yang ke 38..
    acik tahun ni kalau panjang umur yang ke 31.

    ReplyDelete
  4. selamat ulang tahun ye ...semoga segalanya selamat ye...

    ReplyDelete
  5. tahniah!!! semoga kekal hingga akhir hayat

    (^_^)

    ReplyDelete
  6. Salam yus..

    Alhamdulillah.. Happy anniversary untuk yus dan suami dan emak dan ayah... semoga terus berkasih sayang hingga ke syurga hendaknya..

    ReplyDelete
  7. selamat ulangtahun perkahwinan buat kedua pasangan...mg aman bahagia sll..

    ReplyDelete
  8. Nak wish jugak kat sini utk akak dan SRD dan parents akak jugak.. Semoga berkekalan bahagia selamanya hingga ke syurga yea..

    ReplyDelete
  9. Selamat-selamat-selamat ulangtahun buat Yus/SRD/Mak dan ayah Yus.Moga terus-terusan dgn limpahan kebahagiaan dan rahmat dari Allah.

    psst: org lain makan sebiji strawberry, arif ada sebakul!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, ALia pun ada pegang sebakul tu kak....:)

      Delete
  10. salam yus,

    happy anniversary, hadiah dalam perut tu...tahniah

    tarikh kita sama, semoga rumahtangga kita berkekalan macam mak dan abah yus..amin :)

    ReplyDelete
  11. selamat ulangtahun perkahwinan buat yus dan suami

    x lupa buat mak dan ayah yus ;)

    ReplyDelete
  12. Selamat ulangtahun perkahwinan utk Yus dan hubby.. serta ibubapa Yus jugak.. Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. aaaminn..

    ReplyDelete
  13. tahniah , utk Yus dan ayah dan bonda

    ReplyDelete
  14. happy anniversary to both couple..moga berbahagia hingga ke hujung nyawa..

    ReplyDelete
  15. happy anniversary kpd Yus dan SRD serta kpd kedua ibubapa Yus.

    Semoga kekal bahagia hingga hujung nyawa.

    ReplyDelete
  16. Salam K.Yus..
    alhamdulillah...tahniah buat akak & ibu & ayah akak.. so sweet gitu..
    بارك الله فيك!

    ReplyDelete
  17. Selamat ulangtahun utk Yus dan suami dan your parents juga, err.. belated wish hu hu...
    semoga bahagia menjalani kehidupan bersama... dan tetap bersama di syurga nanti...

    ReplyDelete
  18. tahniah..semoga kekal abadi..:)

    ReplyDelete
  19. happy anniversary kak & juga mak ayah akak..moga bahagia hingga akhir hayat..

    gambar sefamily kat taman strawberry tu cantik :)

    ReplyDelete
  20. Tahniah Yus...semoga kbhgiaan yg dikecapi berkekalan ....

    ReplyDelete
  21. rasanya tak terlambat lagi kot nak ucap selamat ulangtahun perkahwinan..semoga kekal berbahgia...jika berjauhan letakkan sampin yang dipakai semasa sembahyang raya oleh cik abang...di sisi kakak...nescaya abang akan sentiasa berada di 'sampin' akak...insya Allah

    ReplyDelete
  22. moga mahligai cinta di berkati Allah hingga hujung nyawa

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...