Friday, October 12, 2012

Home » , » Confirmed!!

Confirmed!!

Ok! Petang semalam dah jumpa doktor. Buat ujian sekali lagi di PKU pula. Confirmed!!

Doktor kata biasa kalau anak pertama baru 4 minggu susah nak kesan positif atau tidak, ini aku anak ke lima, kalau dah dua line tu memang confirmed lah kan!

Makanya dapat  folic acid seperti biasa.

Aku ni dari dulu selalu je culas makan folic acid ni. Harap-harap kali ini tidak.

Ubat yang sebelum ni, ubat cair kahak tu masih boleh di teruskan. Turbuhaler dan Nosex juga masih perlu di habiskan. EPO?? Kena stop dulu nampaknya.

p/s: Dah 4 minggu boleh lagi ke planning nak dapatkan anak perempuan? Haha....mengidam nak baby girl seorang lagi ni. Moga doa aku ini di makbulkan Tuhan. Korang tolong doakan sama ya. Tq....


~ يوس ~

20 comments:

  1. Tahniah.....! Insyallah....klau diizimNya.....dptla gegirl tu....

    ReplyDelete
  2. Tahniah again!!! Saya pun nak gegirl lagi, hehe, kalau diizinkan Tuhan, kalau dapat boy pun oklah kan..Saya pun susah nak makan folic acid tapi setakat ni tak pernah tinggal lagi, hehe

    ReplyDelete
  3. tahniah kak yussss yeay!! anak kelima sudah... harap saya pun ada nak reramai gaks hehehe... take care ye kak.. jangan lupe makan vitamin keh hehe

    ReplyDelete
  4. tahniah kak yus..yeyy..geng la anak kita kak..kalau duk tempat sama boleh masuk sekolah sekali.. hihi..

    ReplyDelete
  5. sukanya....syukur... alhamdulillah... saya akan doakan akak juga...nanti akak doakan la untuk kita juga ya... =)

    ReplyDelete
  6. amin.. sy doakan.. :)
    jgn culas2 makan ubat ye kak.. tc..

    ReplyDelete
  7. tahniah yus.
    samalah kita 5 orang.

    ReplyDelete
  8. tahniah dan syukur .. tak kisahlah lelaki ke perempuan .. semuanya anugerah Allah. Pakngah ramai kawan yang sampai ke sudah tak dapat anak.

    ReplyDelete
  9. tahniaaaahhhhhhh yus..!!!! take care ya..

    ReplyDelete
  10. Tahniah Yus, Saya next year baru rancang tambah hihi

    ReplyDelete
  11. akak pregnant? yahuuuuu!! Alhamdulillah....saya tumpang hepi!!
    kalau dekat, saya nak peluk2 akak sekarang ni...

    harap akak dpt baby girl ye...
    tahniah sekali lagi...

    mabuk tak?

    ReplyDelete
  12. tahniah yus...jaga diri tau..folid acid tu penting..jgn culas eh..

    ReplyDelete
  13. akak!!! tahniah!!! wahh bestnya nak dapat baby lagi, ariff sure happy!! aju doakan moga dapat gegurl ye heheheh

    ReplyDelete
  14. izan doakan akak dpt bby girl ye!
    jgn lupa mkn foloc acid tu tau...

    ReplyDelete
  15. tahniah sekali lagi yus ..
    wahhhh anak ke 5 lah yeee
    murahh rejeki !
    ieda mengngah dgr org anak ramai2 ekek
    ieda 3 niee punnn dah kucar lana ekeke ;)
    apa2 punn jaga diri baik2 .. ;)

    ReplyDelete
  16. tahnaih kak yus...
    alhamdulillah..cma aminkan doa kak yus mudah2an dpt gurl plak utk preggy ni... amin... :)

    ReplyDelete
  17. tahniah kak....murahnya rezeki.

    ReplyDelete
  18. Semoga kali nie Yus dpt bb girl,amin.

    ReplyDelete
  19. Tahniah kak dah lama tak Baca blog...happy sgt....akak dah masuk 5....jue br 2kak...hahahah..mg akak dpt baby girl Kali nie

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...