Thursday, March 27, 2014

Home » , » Set Menyusu Paling Bajet Shaklee

Set Menyusu Paling Bajet Shaklee

Set penyusuan paling laris. Harga sangat mampu milik. Insya Allah susu lebih meriah dan pekat.


ESP ( Energizing Soy Protein)

Energizing Soy Protein Shaklee mempunyai kajian klinikal yang sangat ekstensif dan komprehensif serta memiliki kualiti protin yang sangat tinggi. Kacang soya yang di gunakan oleh Shaklee hanya mengandungi "non-GMO" (non-Genetically Modified Organism) yang mana ianya di proses pada kadar suhu yang rendah. Setiao 850g (1 tin ESP) di hasilkan daripada 30kg kacang soya yang memberikan sumber tenaga segera dan boleh bertahan lama.

Selain pemberi sumber tenaga, ESP membantu melancarkan penghasilan susu, penting untuk kelenjar dan tumbesaran, mencantikkan kulit si ibu, dan membantu kawal paras kolesterol dan memberikan rasa kenyang pada kadar yang lama. Sangat bagus utk perkembangan dan tumbesaran bayi kerana khasiat ESP ini dapat mengalir kepada bayi melalui susu ibu.


Alfafa

Mempunyai 1001 khasiat, dan antaranya sebagai penggalak susu. Alfafa adalah tumbuhan yang sangat kaya dengan pelbagai nutrisi dan zat galian . Ia membekalkan nutrisi yang mana kebanyakkannya tidak terdapat di dalam buah-buahan mahupun sayuran. Ia kaya dengan protin, asid amino, klorofil, serat, 15 zat galian, 10 vitamin, 8 enzim dan fitokimia.

Dalam penyususan, alfalfa dikenali sebagai MILKBOOSTER.Selain itu, ibu akan jadi lebih lawas (bantu turunkan berat badan!), dan bantu buang angin dalam badan. Bayi anda akan kurang kolik (angin dalam badan).

10 biji alfafa menyediakan nutrisi yang menyamai segelas susu!!

**# Produk-produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit.

PERHATIAN!!
PENYUSUAN BAYI DAN SUPLEMEN
=============================

**Jika anda ambil suplemen untuk tujuan penyusuan, perlulah difahami bahawa vitamin bukanlah cara untuk membanyakkan susu ibu. Vitamin BERFUNGSI untuk memastikan tubuh ibu sentiasa sihat, bertenaga, ceria dan terus bersemangat, secara tidak langsung mampu membekalkan susu ibu kepada bayi anda. Lebih kerap bayi disusukan atau lebih kerap sesi perahan, maka lebih banyak susu dihasilkan. **

Untuk keterangan lanjut, dan konsultasi percuma, jangan segan-segan;

Hubungi Your Shaklee Independent Distributor
Yusmawati Paiman (Yus
SMS/WhatsApp: 013-7308040 
FBpage: Yus Vitamin Store|


 ~ يوس ~

2 comments:

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...