Tuesday, June 24, 2014

Home » » Berjumpa pemilik blog Coretanku : Acik Erna

Berjumpa pemilik blog Coretanku : Acik Erna

Bismillahirahmanirrahim....

Aiseyy, lama sungguh tak jengah blog ni. Kawan2 pun semua dah lari....huhu.
Takpelah, kalau tiada yang baca dan singgah pun untuk catatan sendiri.
Kena rajin kalau nak kembali aktif seperti dulu, tapi malasnya Masya Allah....haha.

Al-kisah hati seronok dapat bertemu Acik Erna 22 Jun yang lalu.
Bermula, hari sebelumnya tengok2 instagram macam biasa.
Terbaca post dari Acik Erna yang dia berada di BP.
Terus message dan tanya dia kenapa di BP.
Rupanya dia hantar hero bongsu yang dapat sambung belajar di sini.

Terlanjur dia di BP, sebab tahu tak ramai kenal blogger dari daerah sini, bila lagi nak jumpa kan.
Makanya pergilah sana mencari dia yang sedang sibuk urusan pendaftaran anak.
Takpe kita tumpang sibuk jap....hehe, kalau tidak tak jumpa kan Acik...:)

Ambil Arif awal yang masih di Pasti, terus zuppp bawa kereta ke Parit Raja.
Akhirnya dapat juga jumpa Acik Erna yang manis orangnya.
Lembut tutur bicara, suka dia jumpa Amani dan Arif.

Bersama Acik Erna dan dua orang anak2 saya yang bongsu

Harap dapat jumpa lagi di lain kali dengan Acik.
Acik kalau ke BP jenguk anak, jangan lupa contact Yus ya.
Kita mari singgah rumah Yus pula....:)

*p/s: Tq pada yang sudi baca....:)

~ يوس ~

15 comments:

  1. Oh.. yelah kakak tahu juga yg anak acik erna yg bongsu kan belajar di UTHO.
    Kakak jeles tengok Acik erna gomol hero dan anak dara Yus tu. Kakak ni yg ulang-alik BP tak pernah jumpa pun hihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak, sekarang namanya UTHM, bukan UTHO...hehe.

      Akak jangan jeles eh, lain kali datang BP, calling2 le yus, boleh kita jumpa pulak....:). Wassup kan ada....:)

      Delete
  2. As-salam yus..

    Alhamdulillah.. bestnya dapat jumpa.. acik erna mmg manis dan lembut orangnya.. baguskan dpt berjumpa org yang sebegitu..


    ReplyDelete
  3. hi acik erna, saya mummy qausar... kenal tak kenal tak??? hehehehehehe

    ReplyDelete
  4. aS sALAM...memang seronok dpat jumpa rakan alam maya ni....

    ReplyDelete
  5. amboii abang..lawa la baju hijau abg uncle nak pinjam bleh..hehehe..saja singgah mai nooo

    ReplyDelete
    Replies
    1. baju sekolah Pasti tu Montana...:)

      Delete
  6. seronok jumpa blogger.banyak benda boleh dibualkan.hehehe

    ReplyDelete
  7. Bestnyaaa.. Saya kak hanis azla yg dekat ni pun x sempat nk jmp lg

    ReplyDelete
  8. best kan dapat jumpa rakan blogger..

    ReplyDelete
  9. Assalam yus..baru dapat baca hari ni.sebab baru buka blog..balik dari BP ke Segamat pulak yu.rumah abang acik..kemudia..balik rumah..dobi mendobi..
    mood pun kurang..sebab rasa rumah sunyi sangat he he..
    acik memang seronok sangat dapat jumpa yus dan sicomel dua orang tu..rasa tak puas nak menggomoinya

    ReplyDelete
  10. Seronok laa yer Yus dpt jumpa ngan Acik yer..

    ReplyDelete
  11. Jejak kasih sesama blogger ya Yus.. :D

    ReplyDelete
  12. Selamat berpuasa Yus...
    sungguh...kalau kita tak buat entry baru dan kurang tinggal jejak maka kita akan di lupakan ...huhuhuh

    ReplyDelete
  13. selamat berpuasa akak.. :)
    lama sudah x singgah ke sini..

    bestnya dpt jumpa acik erna ..
    dri alam maya bertemu 4 mata.
    smga ikatan persahabatan ni berkekalan.aamiin

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...