Monday, March 11, 2013

Home » Testing post

Testing post

Testing guna phone

13 comments:

  1. ok.. next time lerh ler post cara gini...

    ReplyDelete
  2. Salam.. bru 1st singgah sini :)

    Tak pandai lg nk post guna fon...

    ReplyDelete
  3. nape kena testing2, hehe.. lama tak menjenguk. :)

    ReplyDelete
  4. yus guna hp ape eh.? akak guna Xperia S tapi stil sampai sudah tak reti nak centre kan tulisan... photo ok dah automatic dia centre.. tulisan tu..still sebelah kiri gak.. tak reti nak centrekan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu yus selalu guna nokia c5, ni baru first time guna Xperia Go. Entah, tak tahu juga mcm mana nak centrekan tulisan, baru cuba guna ni kak....:)

      Delete
  5. assalam yus..acik tetap tak pandai lagi camna nak guna h/phone

    ReplyDelete
  6. amboi beli hp baru ke??? Semalam g bp mall kan?? Nampak bos tengah kejar si kecik tu, tapi yang perasan suami saya, by the time nampak tu kitaorang dah nak balik dah nak masuk lif dah adalah dalam pukul 6 lebih kot.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang tu bos awak, kita tumpang sibuk je...hehe.

      Ha'ah ke BP Mall, tp akak tak perasan Huda pun, kami sampai dah petang, kul 6 baru sampai...ekekek.

      Delete
  7. makin canggih blog ini ..

    macamana cara Yus letak link facebook dan twitter kat sidebar tu .. ajarlah sikit ek !

    ReplyDelete
  8. Muka Arif juga dijadikan testing hihi...
    OK juga at least org tengok pun senyum tak payah nak kata apa:)

    ReplyDelete
  9. salam k.yus..!
    hehehe..cma berjaya tgk muka arif yg comel tu kat sini :)
    ehemm.. hp baruuu ke?~~~~ :p

    ReplyDelete

Ada apa-apa nak tambah silalah tinggalkan jejak yer..Terima Kasih.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...